Sunday night.

Sitter i soffan efter avslutningsmiddag/fika/avtackning på raststället. Det var riktigt mysigt. Jag fick tackpresenter pga jag har suttit i styrelsen. Det var en tshuuuurt, armband x2 med olika texter/budskap, voodoodocka och sen en jesusreflex. Det var rikitgt fint! :) Sen bakade jag och Kristina asfräscha shake and bake muffins med strössel! Jag rullade ner från raststället vill jag lova!

Gud, jag sitter och kollar på "Rädda mammorna" - galan. Vad hemskt! Hjälp jag ska övertala mamma att vi ska skänka något tsm. Jag tycker att det är viktigt att visa att man bryr sig. Vad man än gör så betyder ju det!


Memories.

Gårdagen var riktigt nice.Eller att träffa Fredrik i stan var riktigt nice. Att sitta och vänta på en buss i 2 timmar var mindre nice. Jag känner att jag och bussar inte riktigt är helt synkade med varandra! Anledningen till detta uttalande beror på att 1) Sleeping on the bus, helllooo bussgarage. 2) Missa bussar sena nätter 3) Bussar går inte när jag vill att dom ska gå osv. osv.

När jag kom fram till morfar och morbror var de i fullgång att lägga sig, nästan. Så jag och morbror Johan kollade på en av mina favoritfilmer "illusionisten" . Sen var det upp och hoppa tidigt tidigt för att min mami och alla andra brudar som åkte till Tallinn skulle hämtas.
Och nu efter tunnelbanor hit och dit och sj tåg som skumpar är jag hemma och ska gå och fika with Malin och mami och mina bröder. Sen ska mami få hennes present. Det är ju morsdag! Köss.


Rosor är röda, violer är blå. Bla bla bla.

Har precis kommit hem. Men ska bara fixa till mig och sen dra in och träffa Fredrik i Sthlm. Riktigt trevligt. Efter det drar jag till morfar och morbror. Som också kommer att blir riktigt trevligt. Det känns skönt med en lugn helg. Jag ska njuta av det fina vädret och mitt sällskap!



But somewhere we went wrong.



"But somewhere we went wrong"

Nytt.



Behövde något nytt i basklädesväg. En kofta och ett vitt linne med dragkedja blidde det.

Knivsta...

the not capital of sweden. Det är otroligt bra väder! Jag.Fullkomligt.Älskar.Det! Dagen kommer att vara lugn. Sarah D. kommer hit och hämtar mina brorsor som ska till Sthlm för att spendera helgen hos min morfar och morbror. Jag ska jobba kväll. 15.45--->23.00 så inge party där inte! När jag kommer hem blir det väl sniffa kudden och spana in ögonlockens insida! Men nu drar Dennis i mig och vill antagligen äta lunch?! Åhh förresten köpte två jättefina längre linnen i onsdags. Ryggen är täckt av tygblommor och den är bara fin. Jag var tvungen att ha den i olika färger så så blev det! Sen på måndag kommer min order from www.nelly.com. Läängtar.

Ha en bra dag och ta vara på solen!

Birger Jarl

Igår var det studentskiva på BJ. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte egentligen. Men jag vet att: det gick åt lite för mycket alkohol lite för snabbt, för mycket skylldes på en fransyska som inte ens hade landat i Sweden än, sluta chilla löd alltså smset som skickades till typ nästan hela min telefonbok.


Sen en liten notis är: Busken vid Caroline Redviva backen f**k u.


Check.

Vaknade. Check. Alldeles för sent. Check. Skulle träffat Fanny på stan men hittade inte mitt lilla tunna leg. Check. Ställde in min dejt med Fanny. Check. Åt frukost när man egentligen borde ätit middag. Check. Umgicks med Lissan-Bettan. Check. Drog och åt middag med N och L. Check. Barnvakt åt mina brorsor. Check. Ut och joggade. Statoil-mig.5 km. Ha. Check. Fett sugen på godis men ska nu äta en fullkornssmörgås. Snart check.


This is my man.


Vattenballonger.

Haha. Helt sjuk dag på riktigt! Full rulle. Men nu är det lugnt har precis spöat min lillebror i "Vem där?" och fyllt och knytit ihop 40 vattenballonger. Jag kände plast smaken i käften...almost. Men mina brorsor tyckte det var kul så det var det värt. Pöss.

Zip it.

Om 31 minuter börjar jag jobba. Det gör jag en stund och sen så ska jag städa mitt stormvarning till rum! Tänk om...Alla saker i ditt rum hade någon sorts magnet på sig och en som satt där den saken skulle vara. Sen tar du fjärrkontrollen och trycker på "städa" och då dras alla saker till sin plats. Sen walllllla! Klart! Där kan vi snacka om att spara tid. Haha!

Helgen har varit helt UNDERBAR på alla sätt och vis. Jag kan ju inte precis påstå att det är sovrekord. Typ lagt sig sju på morgonen hela helgen.  Det var asmycket folk i lördags vilket var riktigt party. Kvällen började med resturangbesök för mig, Emelie, Veronica (the birthdaygirl) och Amanda. Men sen "jag-är-bundis-med-alla-tjejer-vakten" dom ska väl ändå ge ett seriöst intryck, eller?

Veckan då?! Måndag) Plugga, jobba och sen i have no idea. Fixa med the studentmottagning. Tisdag) Är ett stoooort frågetecken. Onsdag) Jobba, utgång BJ med Öst och Astrid. Torsdag) Möte on skolan, sthlm med Sara Danielsson.  Fredag) Jobba jobba jooobbbbba. Lördag: Jobba och åka till morfar.  Söndag: Jobbar. Ohhh nu måsta jag kila börjar om 15 minuter snarare än 31!

Ready. Steady. Go.

Nu är man på topp! Efter en dag av jobb och nästan ingen sömn. Jag och Sarah kom hem klockan sju imorse. Klockan sju! Det var typ som i tisdags, men idag var man mer sliten, Det vi fick uppleva av skivan var kul och allt annat var också kul! Det var som sagt en lyckad kväll och det känns som att man inte har tabbat sig så nu är vi igång och planerar nästa utgång i Sthlm. Nee men det ska definitivt göras om! Fast jag ska bara skaffa ett koppel till mitt legg först. När vi var i Norrviken kommer jag (brightooo carro) på att mitt legg ligger kvar i andra väskan....som är hemma! Suck.

Iaf nu lämnar jag gårdagen åt historieböckerna och idag är det dags för KC som gäller. Nu ska jag packa upp min nya hylla och hoppa in duschen för snart är det off to Maersta.

Puss! Take care!

Sarah vs. Carro

Antal  drinkar: 9-9
Antal efterfester: 2-2
Antal glömda legg: 0-1
Bitterfaktor mellan 23-24: 10-7
Antal klädombyten: 2-1
Antal hiiigh fiiives: Alldeles för många.
Antal kaffe: 2-1
Antal tågbyten: 6-6
Antal nya lekar: 0-1
Antal fylleringningar: 2-0

Om jag ska förklara gårdagen på bästa sätt så vet jag inte riktigt hur jag ska förklara. Gårdagen var kanon och mer behövs inte sägas! ;)
 





Release me, release my body.

Om några sekunder kommer Östanvinden med glitter och glamour. Då blir det stjärnstrumpbyxor åt folket och ett glas vitt. Nu måste jag gå och fixa mig. Fastnade vid kylskåpet , the hills, dansprogrammet och talang. Sen blir shejka loss. Puss och ha en super trevlig kvääll!!

Fast.

Jag började fixa, men så såg jag att det är "Hillan" på tv. Då går det ju inte göra något seriöst. Fann denna bild. Kul att dom looks great!


Cheek to cheek

Svennebanan. Haha. Jag kan inte släppa låten, jag kan verkligen inte! Och jag vill! Men så fort jag vaknar börjar man nynna: "Svennebanansvennebanansvennebanansvennebannan".Haha sämst! x)

Men om lämnar svennebanan så har dagen har varit helt stört lugn och skön. Jag och mamma fikade,  jag gick och kollade om någon hade satt inte några miljoner på mitt konto. Men så var det tyvärr inte. ;) Om en stund ska man väl börja att hitta allt som behövs inför kvällen. Och det börjar inte bra för vart är mina nycklar och tågkort?! Men om jag inte hittar dom så drar jag ändå. Är så gryymt taggad. En sak är säker iaf, mitt namn è hurfanskavitaosshemikvällö[email protected]!



Byebye!<3


Pysselladies.

Jag och Sarah har fixat våra strumpbyxor nu. Stars åt landet. Men seriöst om jag försvinner så följ stjärnorna. Dom släpper. Det blev riktigt läckert faktiskt och det ska bli så sjukt roligt imorgon! Taggen är på topp. Nu ska jag gå och poppa popcorn åt mej, O och G.

Hoppas din dag har varit bra!

Juckare, rumpraggare och flaxare.

Imorse vaknade jag på en inte okej plats. Det var ju skiva igår och vad ska man säga när man kommer typ en 30 minuter innan dom stänger? Jo (nästan) alla står och käkar upp varandra. Jag och Sarah har ett nytt begrepp på utefolket. Det är olika kategorier.
Rumpraggare; Står och vickar på rumpan och väntar på att någon ska vicka tillbaks.
Juckare: Men namnet säger ju allt. Står och juckar mot allt och alla.
Flaxare: Står och svänger som sjutton så folk i omgivningen får akta sig för div. kroppsdelar.
Har vi missat något tro? Hmm... 



Vart är legget?!



Scooooooooooore!



Till alla rumpraggare. W inräknat!


Flipsyde - When it was good.


Faan vad kul.

Hello! Nu är min vecka spikad och klar! Jg älskar att ha saker att göra som är roliga. Speciellt när det är med människor jag tycker om! :)

Gårdagen tilbringade jag med Ems. Det var jättetrevligt och skitroligt, Vi började med att käka lunch i kungsahallen. Sen började vi att leta kläder till skivorna och utgångarna! Idag tisdag är det skiva med tema film på götebrgsnation. Så igår gick vi och letade efter maskeradkläder. Finns det någt bättre ställe att leta på än Buttericks?! Vi gick ner i ders klädkammare. Det fanns allt möjligt. Musketörer, gudinnor, kycklingar osv. Men i film kategorin fanns det tingeling. Jag hade ingen aning om att tingeling hade så porriga kläder?! Så jag hade att välja på mellan porrtingeling eller jasmine från aladdin. Jag ville inte vara någon av dom så jag gick och köpte en jättesnygg kjol på HM trend för 298:-. Den ska jag ha ikväll.

Då var tisdagens kläder klara, då började vi att filura på fredagens kläder. Det är tema S. Come on!! Det finns ju hur mycket som helst på S. Så vi (jag, Sara och Emelie) valde temat silver. Jag och Emelie sprang runt i hela stockholm efter ett par silverleggings. När vi väl fann silverleggings kostade de 500:-/st. Det känns lite för dyrt eftersom dom kommer att användas en gång. Vi slog våra kloka hjärnor ihop och köpte detta:



1) Alla får en varsin silverhatt. Jag och sarah är osäkra om vi kommer att bära den. Men ems var feting taggad på det. 20:-/st.
2) En tunika som är svart på ena och randig på den andra. Med knyt och lite tunnare tyg. Skit fin på. 249:-
3) Sarah och jag tänker ha detta hårband gjort av pärlor. 79:-/st.
4) Strumpbyxor. Sarah kommer att fästa typ 250 stjärnor på sitt högra strumpbyxben, eftersom hon är högerhänt. Jag kommer att fästa 250 på mitt vänstra ben eftersom jag är vänsterhänt. strumpisar 79:- och stjänor 39:-

När jag kom hem totalsomnade jag och vaknade upp 3 timmar senare med whiskeyröst AB. Men men. Jag gjorde en jättegod club sandwich iaf. Synd att det var säsongsavslutning med Ballar av stål bara!


Sen idag är det skiva som sagt och jobb. På onsdag är det jobb och inget mer. På Torsdag är det pysselstund för Sarah och mig. Ha. Sen ska jag jobba på kvällen. På fredag är det studentskiva i sthlm på gustav franz tror jag att det hette... Hoppas jag och Sarah kommer hem på ett okej sätt. Inget sovandes någon annanstans äm i våra rum eller vänta på första tåget hem eller ringa några föräldrar. Det här ska gå bra! x) På lördag är det jobba jobba jooooobbbaa! Sen utgång med Emelie, Amanda, Veronica och jag! Sarah ska du med? Känns som att jag behöver support on the dancefloor och på andra ställen! ;)

Det kommer att vara en skitskoj vecka. I know it! Hoppas din vecka blir kul!




 


 


Im up.

Idag är det en dag som inget kommer att kunna gå fel på. Eller fel kommer det säkert bli, men det krävs mycket för att få mig att tappa spåret. Ha.

Nu ska jag klä på mig kläder och sen blir det lunch i the huvudstad. Puss.




Gårdagen i bildform. Haha.




















Carros mamma gästboggar..

Jag har fått äran att göra ett litet gästspel på Carros blogg... Så frågan är då vad jag ska skriva om? Ska jag skriva om pinsamma saker som Carro har gjort? Eller ska jag skriva några rader om hur fantastisk hon är? Eller ska jag skriva om hur hon var när hon var liten?

Jag tror att jag bestämmer mig för att skriva om hur hon var som liten.

Caroline var en flicka som ville göra allting själv. Man fick absolut inte hjälpa till med någonting. "-Kan själv!!" sa hon alltid. Hon var därmed också väldigt bestämd. När man skulle knyta hennes skosnören skulle rosetterna stå exakt rätt ut åt varsit håll! Annars blev hon jättesur... Caroline var en väldigt kreativ flicka. När hon gick på dagis låg det 20-30 teckningar på hennes hylla varje dag jag kom och hämtade henne. Jag kunde omöjligt spara på alla dessa högar med teckningar så ibland fick jag slänga lite. Det hände att hon då hittade dem i papperskorgen och då frågade hon mig argt vad hennes teckningar gjorde där... Då fick jag låtsas som om jag inte hade en aaaaning om hur de hade hamnat där. Så fick jag låtsas bli arg på den som hade lagt dem där (fastän det bara var hon och jag som bodde därhemma). Åsså plockade vi upp dem från papperskorgen och sen var hon såå nöjd igen.

Det var liiiite om hur hon var, min Caroline. Vi får väl se om jag får komma tillbaka någongång och berätta vidare. Det är nog tveksamt efter det här inlägget.../ Mamma Eva

Marknad och celebs i knivsta.

Dagen började med att jag sov typ en timme. Inte okej någonstanns med tanke på att jag, Sarah och Emelie ska ut ikväll! Jag drog och solade för att slå ihjäl lite dötid, drog till jobbet. Plockade upp reavaror och lite annat smått inför knivsta marknad 2009. Jobbade med Mary som alltid är helt stört roligt! Hon bryter med persisk accent. Efter som att hon är från persien.Sen har hon bott i London i ett ex antal år och pratar nu svengelska med persiskbrytning. Hon är typer åtrets skööönaste person! ;D

Precis innan stägning kom Beatrice Ask från moderaterna in och kollade på flitiga fingrars röriga väggar! Haha. Nu rycker min mamma i mig och vill göra ett s.k gästinlägg! x) Puss!

Chillar.

GUUUD VAD ÄNGLAR OCH DEMONER VAR BRA! Jag hade lite problem med da Vinci koden. Det beror troligtvis på att jag kollade på den råbakis och det är ju ganska mycket tänk i den filmen. Vad har vi lärt oss av detta? Jo att man kollar på seriösa filmer nykter och körklar och oseriösa" filmer när man är bakis och vill roas.

Nu har jag iaf kommit hem och sitter och läser nya vecko revyn och dricker söders höjder te som ger rysningar av olika anledningar. Två av dom är att är att jag inte är rätt person att fråga om bra minnen gällande söder. Sen är det ett riktigt gott te! Ha en trevlig kväll! Puss.

Pssst! Dagens kommentar fälldes av en brud på stationen. Såhär lät den: "Jag svär på din mamma jag ska kn***a hela din släkt!" Jag säger jobbigt läge om det är en stor släkt! ;)


Everybody wants you.

Ändrade planer. Nu skiter jag i allt. Ne men nu ska och Joven dra in till uppsala och äta på subway. Rostbiffsmacka here i come! Sen ska vi kolla på "Änglar och demoner". Jag håller verkligen tummarna för att den är bra! :)

Fredag 090515

      
Gud var jag längtar tillbaks till våran helg som vi hade i Oh-Reyj! Så sjukt kul!

Jag väcktes av min mamma. Gick upp och pluggade och sen nu har jag precis ätit lunch. Ska dra på ett möte med jobbet klockan 15.00. Sen kvällen ska jag tillbringa med x. Film för hela slanten. Det kommer att bli b.la dessa:
√Raise your voice
√Honey
√Pretty woman.
Mitt  sällskap vet inte om detta, än... Haha. Han lär nog inte vilja se så många chickflicks på en och samma gång?! ;)

Dagens yeayyy:
Vara med x och sen mysmiddag med familjen.
Dagens oh no: Mitt rum. Det ser ut som att en tornado har dragit igenom inatt.
Dagens första inkomnna mess: Kul att jag vaknade tion i åtta och jag måste åka hemifrån fem över åtta. Kan ju säga att jag både är k och t med dubbla pandaögon idag!
Dagens första skickade mess: okej mitt svar kommer tio veckor senare ;) men alltså jag vet inte hur jag ska förklara vi kan ta det en annan dag! Pöss
Dagens köpta: En kaffe latte 2 die 4.

Ha en toppendag! Love.

I-cant-get-over.

Tjeeeena! Hoppas allt är bra, fötterna ner och huvudet upp!

Imorse vaknade jag av att C ringde och sa att nu är det nog dags att gå upp. Varför hon gjorde det beror på att jag nästan aldrig missar ett möte eller en tid som jag ska passa! När det är med henne iaf.... ;) Och det hade ju jag nu gjort så jag tsm med henne ställde in mötet och somnade om. När jag vaknade stod mitt hår åt 562 olika håll. Ja det är möjligt det är sedan vid lunchtid idag bevisat! Man kunde gömma sig under mina påsar under ögonen. Jag såg alltså ut som ett par riktgt svåra år. Gulfkrig, världskrig you name it!

Jag ryckte upp mig och käkade thai med en god vän. Det var riktigt trevligt. När jag kom hem hade jag fått mitt efterlängtade paket. Fast man vet vad som är i paketet blir man det där lilla barnet där ögonen blir lika stora som tennisbollar och man tror fortfarande att det är tomten som kommer. Inte drunkendoolittle farbrorn som har klämt i sig i den alldeles för tränga pälsrocken och satt masken från ica för 29.90:- på sned. När jag öppnade paket var det där. Mitt ballerina par, mina asläckra högklackade, min studentskivsklänning och min heidi klum tee. Me lajkeelike. Man skulle vilja sätta på sig allt på en och samma gång, men det funkar juh inte riktigt. Tyvärr! Från plastförpackningar och kläder drog jag till jobbet. "Im working foooour tooo tweeeeelvee".  Efter jobbet drog jag och x på en låångpromenad. Det var riktigt skönt att gå och prata av sig. Någon som förstod...




"Sometimes love comes around"

Lite kul sådär...

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ring mig om du vill ;)

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Yo hure läget carro? :) kram

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Härligt! Ooh va roligt för dig! :P jag ska väl kolla på wipeout sen vet jag inte mer! ^^ puss puss

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag har inte rört varken vin eller champagne :d jag är helt stolt!

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
:) godnatt Sötnos :)

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hejsan ! Har du några planer för ikväll?Eller har du lust och kolla på film med mig? Puss

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Godmorgon! Hur går det med schemat? Vet du att du jobbar ikväll och söndag hos ..... Ring mig på em. Jag har dubbelbokat dig den 17 maj, vi får lösa det! Kram Louise

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Ring emelie på hennes mobil nu! :)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Alright, gör så! svara jag inte så är jag i duschen men det är bara att ringa på dörren om jag inte hinner ut, de andra vet att du kommer så det är lugnt :) puss<3

10.
Din romantiska replik?
Promenadsugen eller är du trötter?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej. Det var ju trevligt av honom. :)

Mina favoriter inför kvällen.



Det är typ den enda som känns som en riktig melodi på något vänster.



Den här låten tycker jag personligen är väldigt vacker.

Satsa på cab.

Ohhh la la vilken dag! Idag har det varit en riktigt skojjig dag:

√ London den 30 juni. Here we come! Det är lite stressigt att jag kommer hem dagen innan Taizè...
√ Min studentmössa har kommit.
√ Jag har beställt THE SHOES till skivan, heidi klum tshirt och sen ett par simple ballerina. Kommer på fredag. :)
√ Jag har umgåtts med X  nästan hela dagen! :) Party på det!
√ Min mamma kommer att få en glad suprajjjjs när hon kommer hem! :D

Nu ska jag käka upp bullen x har köpt och sen hoppa in i duschen för att sen inte göra ett piss! Puss. 

        
¨
                 Taize -08 förhoppningsvis blir det lika kul i år som förra året!




 

Kul att jag var lika social som en gris. Nöf nöf.

Ja frågan är ju varför i helvete jag skriver ett blogg inlägg nu och sen varför jag ens är vaken?! Joo varför jag gör ett blogg inlägg beror på att jag har en sprängade huvudvärk så min sociala nivå är på att-umgås-med-min-katt-nivå och att jag bara behöver skriva av mig helt enkelt! Sen huvudet  väääärker så in i norden och jag sitter och knaprar ipren som tydligen ska vara den intelligenta värktablett. Jag säger bara det är bäst för dej  iprengubbben!!!

Men iaf idag har jag bara tagit det chill. Jag har pluggat, fixat mig en jättesöt klänning som ska bäras på lördag när jag, sarahnara och emspems ska ut! Det ska bli JÄTTEKUL! Sen har jag beställt studentskivsklänning och ett par skor. Jag vet dock inte om skorna kom med i beställningen, men den som lever får se som man brukar säga! ;)Sen så komen friend hit och kollade på Ballar av holy fucking stååål som är så himla skoj så jag hälften vore nog. Om du inte redan har upptäckt ballar av stål så fortsätt att kolla och för dig som inte har det: sätt på kanal 5 klockan 21.55 på måndagar. Do it!



Jag vet inte vad jag ska göra mer än att jag personligen tycker att JoJo`s version av Beutiful girls är såå grymt mycket skönare än Sean Kingstons! Men 2morrow,  ja då blir det [email protected] för hela slanten. Men jag ska plugga lite dock, men inte mer än nödvändigt! ;) Sov gott om Du inte redan gör det! :) <3

im.lost.so.jai.ho.


Fredag 090509

Ohhh jag säger bara it has been a wonderful day! Jag och mami åt frukost tillsammans och sen drog jag till jobbet. Där jag fick ett par jättefina bestick från Gense värde 2099:- och en chocolate fondue fountain värde 599:-. Jag och the chocolate fountain är så hårt bästa vänner nu! Sen så träffade jag Lena och jag ska dit på fika imorgon, mums. Sen kom Sofia in och nu ska jag tydligen på bröllop. Riktigt kul ska det bli! Det är ju roligt att det går bra för några iaf! ;)

Kvällen kommer att bestå av: Fanny kommer om typ 5 sekunder och då ska vi laga mat tillsammans. Sen blir det bio med Fanny och kanske Lydia. Bio eller hemma filmkväll! Det kommer att bli en riktigt trevlig kväll iaf! :) Ha det niice puss!

Let me be vädergud.

Det ska tydligen regna hela helgen och det betyder ju att man kommer att få jaga varande lite paus som erbjuds av sol istället för regn, regn och ännu mera regn! Fast regn behövs ju också men inte på helgerna. Kan det inte bara regna jättemycket en natt i veckan. Ett förslag är:torsdag natt 00.00 till fredag morgon 06.00 Ösregn. Sen är det klaaart!



Detta är då en jädrigt sexyyy vädergud!

Back from kyrkan och rehab nästa?

Rehab tror inte det va? Men jag pratade med PA och H och jag ska få hälsa på nunnorna i Alsike kloster...Spännande. Carro goes nunna! ;) Man är baack from kyrkan iaf. Det gick bra, det var faktiskt riktigt roligt och trevligt. Man fick träffa lite välbekanta ansikten som definitivt var saknade! Men nu ska och fröken öst dra på promenad. Knnifetown runt! ;) <333


Run carro run.

Jag har man precis kommit hem efter att ha strosat runt med Åsa, haft slutprov i Sv.B. och sen fikat med min mormor och lillebror. Det var riktigt mysigt. Det är dock synd att det är så kyligt ute...Dagen kommer att bestå av att jobba och sen ska jag hjälpa till i kyrkan med förberedelserna inför konfamötet ikväll! :) Kul att jag väcktes inatt av: "Hej, jag heter Fiffi!" "Kom gärna tillbaks senare!" Jag blev skitskraj och tänkte vad fasiken är det för psychooo i mitt rum. Det visade sig att det var min lillebrors talande docka! KUL.

Börjar om 5 minuter måste kila! Ha det bra! <3

If you dont mean it...

Nu har jag landat efter en dag av möten, jobb, telefonnörd inlägg och promeniix med Sarah. Promenaden var riktigt kul. Jag har seriöst ont i mitt huvud pga jag har slagit handen för pannan alldeles för många gånger och brutit ut i orden:" Åhhh vad pinsamt!". Men man fick lite frisk luft , lite steg och ett par skratt! Det är väl aldrig helt fel?

Men ni vet hur det är att kämpa för något?! Det kan vara vad som helst; skola, jobb, relationer etc. Och ni vet när man kommer till en punkt då man är beredd att kasta in handduken?! Jag är så stenhårt där nu. Jag känner att jag har inte bara kastat in en handduk utan snart hela j**la handduksskåpet.


Telefonnörd?

Är du beroende av din telefon? Det är jag villig att hålla med om.
Var ligger din telefon när du sover? På en armlängds avstånd.
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batteri? Nästan aldrig.
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? Naket värre.
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? Inte exakt dom orden skulle jag använda.
Vad är din totala samtalstid på mobilen, sen? 31 timmar, 31 minuter och 24 sekunder. Sen? Typ en månad.
Hur många telefoner har du haft det senaste året? 2.
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig?
Ehe ja ibland.
Vad står det i det 4:e smset i din inkorg? Ehh..."Vad skönt o höra vi får hitta på nått snart :) nej det hoppas jag verkligen inte :P <33"
Vad står det i det senaste skickade smset?
´"Gud vad pinsamt sarah nu har jag typ hela alla våra utekvällar som passerar i revy i mitt huvud. Kul."
Vem är överst på listan över missade samtal? Privat nummer.
Vem är 6:a på listan över mottagna samtal? F.D
Vem är 2:a på listan över uppringda nummer? Miss öst.
Vad har du som bakgrundsbild? Jag som rör febrilt i en drink och posar som alddrig förr. Schmexxy på den!
Hur mycket batteri har du? Vart är laddaren?!
Vem är 8 på din kontaktlista? Andersson, Emelie
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Vissa nummer går ju hetare än andra.  
Vad heter din mobil som bluetoothnamn? Carrrrrro
Vilken är den bästa låten på din mobil? Längst fram/bak i taxin.
Vilken är den sämsta låten på din mobilen?"Tingeling tingeling come on baby shake that thing from the globen till beijing let me see that boobty swing. "- The tingeling sång.
Vad är det på den första bilden när du går in på bilder? Jag och Mahak
Hur mycket är klockan när du gör detta? Fööör mycket.

Gäääsp.

För en stund sen kom jag hem ifrån THE möte med CH. Det var riktigt bra och hon är helt fantastiskt duktig! :) Alltså han Nick Pitera...Hur kan man vara så duktig?! En kompis visade mig klippen igår och jag kan inte släppa det riktigt! ;)
Dagen kommer inte att vara så party om jag säger så. Först personalmöte i cirkus 2,5 timnme. Sen ska jag vara med O. Det är nice iaf.  Ha det! Puss.

CHECKA IN GRABBEN!

 


Fjärilar i magen.

Jag kan säga att jag har fjärilar i magen för jag-är-så-sjukt-glad-och-jag-kommer-ha-en-skööön-sommar! Jag ska med största sannolikhet till London den 6 juni dagen efter min student. Jag och x kommer att tillbringa 3-4 dagar där. Riktigt nice! :)  Sen så känns allt okej. Jag tänker inte lägga ner mer tid och energi på onödiga saker som jag inte kan förändra! Jag är börjat att läsa två helt underbara böcker. 1) "De tio största misstagen smarta människor gör". Den handlar om misstag som man gör i det vardagliga livet. Så det är lite som en guide/vägledare i vardagen. 2)"Sluta att jämföra dej med andra". Det känns som att titeln säger vad den handlar om. ;) Det är iallafall riktigt bra böcker!

Dagen började med att jag babysittade åt Dennis my littlebrother. Sen åt jag x och dennis lunch tsm. Och nu sitter jag och pratar med ems pems och  ska snart dra till en kompis! :) Ha en  3evlig kväll!

Årets sköönaste bild



Sorry brudar Ni får ge igen! Men det går inte annat än att ÄLSKA! :D

In the arms of an angel.


Världsförälder.

Nu har jag gått och blivit världsförälder! Jag har gjort min goda gärning för dagen känner jag! Gör en du också! :)

Dagen kommer att bestå av att plugga och jobba. 16-23.00. Det är sista deklarationsdagen så det måste man ju också fixa. Min mamma har tappat rösten...ursäkta, men det är ganska skönt faktiskt! ;) Nu ska jag gå och handla lunch. Puss!


Jag tänkte rätt och det blev rätt?

Om jag ska beskriva läget från igår så var det nog på den nivån att man tänkte rätt och det blev rätt... Men eller hur! Det slutade med att man vaknade upp och det var inte hemma. Men gårdagen var ändå schysst. Jag hade riktigt kul och det var ju bra det!  Men just nu känner jag mig ruskigt seg. Läxhögen väntar och allt känns bara segt.

Dagens höjdpunkt: Pringles chips och cola.
Dagens boktitel (dvs boktiteln på min sinnesstämning): "Ät skit och dö"

Godnatt nu ska jag gå och skratta åt min mammas sjukt torra skämt: Vad heter Elvis brorsa? Svar: Tolvis.


FULLTRÄFF

Jag fick höra en sak som VERKLIGEN stämmer! När du är nykter tänker du rätt och det blir rätt . När du är "rund under fötterna" tänker du rätt, men det blir fel. När du är full tänker du fel och det blir fel. Är du aprak tänker du inte alls och det går åt heelvettte!


Takin back my love- Ciara and Enrique


Kung Carl

Nu ska jag snart börja pinna upp till fröken öst med the "hemmasnickrade" champagne . På schemat är det utgång på KC. Ska bli riktigt kul! Det var ett tag sedan man var där och det är ett ställe man alltid har kul på! Humöret just nu är på topp och det kommer nog bara att bli bättre ju längre in på kvällen man kommer! En lite kul sak är att mín mamma gav mig pengar för kvällen, men dom ska bara gå till alkoholfria saker. Det är klart! Ehh *host*

Ha en riktigt bra kväll! <33


Kexchoklad och ex.

Jag har precis tryckt i mig en påse med små kexchoklad och väntar nu på att min mami ska komma hem! Gårdagen tillbringade jag med att bli helt 100% återställd från den sista april. Jag och sarah tog en lång walk och avslutade den med Panorama. Sen jobbade jag och kom hem vid tolv. Somnade.

Imorse vaknade jag halv elva. Jag började jobba på flitiga klockan tio. Det var bara upp och klä på sig och springa till jobbet. Min chef brydde sig inte så mycket, men hennes fråga när jag kom var: "Blev det livat igår?" Då ska jag förklara att jag har jobbat, gått hem, somnat, vaknat typ elva timmar senare och är fortfarande dödstrött! Kul. Sen var det en kund som sa: " Är det inte du som är Carro?" Jag svarade lite nervöst: " Ehh, jo det är jag". Hon säger:" Jo för jag är tsm med din mammas ex." Mitt svar blev kort och gott: "Jaha okej trevligt!". Sen tog jag ut min  fikarast. Den kändes välbehövd.

PUSS!

Valborg 2009

Dagen började med en Emelie, Sarah, Mikaela och Carro sen ett par andra brudar. Jag var klumpig och spillde på min tröja så jag var tvungen att handla en ny tröja som jag senare spillde på... Staablt eller vad?

Dagen var händelserik på olika punkter. Vissa saker hissades medans anda dissades! När man kunde stadsparken drog jag och Sarah hem för att ta det lugnt. Vila upp sig inför kvällen... Jag drog in vid åttatiden då jag träffade sarah som hade åkt in tidigare. Vi käkade middag och sen började vi föra på vårat egna lilla vis. ;) Sen när vi var klara med det tänkte vi dra ut till people eftersom det är ett nice place att vara på och speciellt när det är valborg kan man ju tänka sig! Men vi blev uppehållna av ett par grabbs som drog med oss på en fest i centrala Uppsala. Det var nice. När vi var klara där hade man inte alla flingor i flingpaketet. Vi tog sista tåget hem och slocknade att my place.


RSS 2.0