Så fel men ändå så rätt.



Dagens à la Carro...

...Första sms in: Kom ikväll :) klockan fem det blir knyt
...Första sms ut: Haha men kul att du har bytt nummer! :P vad sysslar du med då?
...Första samtal in: Min mamma
...Första samtal ut: L. R.
...Kommentar: Hello. Hörde att du inte skulle med till Taize för att du blivit sjuk! Vad har hänt egentligen?!
...2 do: Knyt, äta ute med mamma och ta mitt pack och sticka fr. Sthlm to: Knivsta.
...Skämt: Vad säger du när du får syn på en drunknande Engelskman som ropar "Help, help!" ?
Här har vi en som talar flytande Engelska!
...Glada: Jag ska få träffa girlsen igen.
...Abstinens: Cupidosallad.
...Woho: Carro och en person som jag har saknat allot ska ses innan frankrike.Eller direkt efter.

We live and we learn.

Nu har jag legat ute i solen ett tag och man börjar sakta men säkert få lite färg! Fast jag känner att jag inte har tålamodet att ligga på en filt och bara vänta... Det är jättemysigt i fem minuter men jag känner hur det bara kliar i fingrarna efter att få något att göra. Så jag började att skriva packlista till Frankrike (Taizè). När det var klart planerade jag min vecka och när det var klart gick jag in.

Jag har kommit på en jävligt bra grej. Jag tappar alltid bort mina saker. MIna nycklar, min telefon och plånboken går upp i rök. Dom tappas inte bara bort. Min pappa satte upp en spik i väggen som var ämnad för min nyckelknippa. Det fungerar inte. Jag köpte ett snyggt fat som allt viktigt skulle ligga på. Det funkade i en vecka. Så nu ska jag skaffa nyckelband i mängder och fästa allt viktigt i dom och hänga fast dom över huvudet. Eller har någon något bättre förslag?! ♥


OneTwoThreeFour.

Nu är det sommar på riktigt hörrni! Sen sist jag skrev har jag:

Träffat Aya, Fanny och Anna.
Handlat en APAsnygg väska.
Shoppat ett par jeansshorts.
Kirrat ett platt hett silvrigt brett armband.
Tjackat en riktigt fräsch tee.
Varit på auktion med mormor och Carina. Rikitgt trevligt. Kul att min mormor köpte upp halva auktionen kändes det som. Hela deras bigga bil var full.
Haft en mobilfrihelg.
Varit ute i Sthlms skärgård.
Ätit på mitt älskade Freja. Det är en båt i Nynäshamn och dom är så jävla god plankstek så ni anar inte!
Tagit massor med bilder som kommer upp så fort jag kommer hem.
Solat och blivit lite brun iaf.
Ätit jordgubbar och glass i mängder.
√ Hittat tre nya favoritlåtar. Om jag måste välja någon av dessa är det Love lockdown med LFMAO. Som kommer här:



Pitbull - I know you want me.



Jordin Sparks - One step at a time.



LMFAO - Love lockdown (remix)


King of Pop



"And walk when not able
And fight `till the end"

R.I.P


121 minuter.

Nu har jag suttit i soffan och burrat upp mig och druckit juice och gråtit konstant i 121 minuter åt filmen "PS. I love you" . Från början till slut. Den var en så vacker och underbar film. Jag brukar gråta till filmer som handlar om äkta kärlek eller hitta livsglädjen igen eller att komma över sorg osv. men detta var extremt. Nu ska jag gå och slänga alla näsdukar och sen gå och lägga mig. Love!

One step at a time...

...Theres no need to run. Det är det verkligen inte, för nu är carro sjukskriven i 1 VECKA, Så jävla onödigt och tråkigt. Jag älskar att jobba (nästan alltid iaf) och jag skulle få jobba själv på Flitiga och jobba roliga pass. Men å andra sidan ska det bli skönt att vila upp sig! Och vart gör man inte det bäst om inte hos mormor och morfar?! Så efter att ha blivit utskriven idag så ska jag vila vila och vila. Sen ska jag åka tillbaks imorgon till Akkis för att säkert få träffa the Sadist doktor igen och säkert få göra samma sak en tredje gång. Då tänker jag springa där ifrån. Fast jag gillade sköterskorna. Fantastiska. Urgulliga. Men efter mitt akkisbesök drar jag som sagt till mormor och morfar och vi ska åka ut i stockholms skärgård och det ska tydligen bli TOPPENVÄDER! Jag älskar båtlivet och jag kommer bara att ta det så lugnt och njuta och jobba på att bli frisk!

Förresten Knifetown is going to get en egen kina och japansk resturang! Öppnar den 2 juli och första dagen är det 10% på det man beställer! Gissa vart ni kommer hitta mig den 2 juli mellan 11 och 22? Haha.


Just nu.



Fancypantsen är on.



Likaså skålarna och glasen fulla.



Åh denna goding är med.



Matchen är på.



Domaren borde gå AV. Seriöst 7 gula kort och 2 röda kort är än så länge utdelade. Observera att det är 10 minuter kvar av matchen och detta bara är de serbiska spelarna! Shhiiit har domaren fått sin domarlicens i cornflakes paketet eller?!

Ojojojoj

Jag vill börja med att skriva att: Jag är sååå grymt besviken på Er två! Get a grip.

Nu sitter jag helt slut efter en 10 timmars arbetsdag med fotbad och ansiktsmask och mjukiskläder. På jobb 1 (dvs ass.)  var vi i Sigtuna, gick strandpromenaden, åt glass, åt lunch, jag träffade en av brudarna som jag åkte till Åre med och allt ägde rum utomhus i det underbara vädret. Sen efter jobb 1 gick jag till jobb 2 (dvs Flitiga). Där var det inte lika lugnt. Min chef har bestämt sig för att rensa ut HELA affären och alla som har varit inne på Flitiga Fingrar vet att det inte är ordning och reda löning på fredag!

Ähhh nu måste jag kila och handla och sätta på mig vettiga kläder! ;) Kärlek.



It is what it is...

...Jag är ruskigt förskyld.
...Ska jobba mån-sön.
...Har legat död på soffan och druckit litervis med te.
...Fått UNDERBAR städhjälp av Karolin, Emelie och Fanny!♥
...Träffade Lydia och gick promenad med henne.
...Har tittat på två filmer och 4 avsnitt av "Mommas Boys"
...Blivit lite mer förkyld.
...Letat efter mina nycklar och inte hittat dom. Som vanligt.
...Läst alla bloggar känns det som.
...Duschat och gått och lagt mig igen, sen dragit på mig kleeeder och sen gått och handlat middag. Middagen: icas alkoholfria päron cider och en påse risen.
...Fått ett väldigt oväntat mejl som trots omständigheterna uppskattades!
...Och mått jääävligt gött i själen! Detvar en rikitg recovery dag och det behöves efter allt.

Chilling with grilling.











Midsommarafton.

Nu sitter jag nyvaken, men ändå inte. Jag gick upp med tuppen. Jobbade. Åt VÄRSTA frukosten hos Lydia, med Lydia och Amanda. Nybakta scones med massor med olika pålägg att välja bland, en kopp te och lite annat smått. Och jättefint sällskap kan en midsommar börja bättre?! :) Jag ska lägga upp bilderna när jag får låna Lydias minneskort. Haha.

Jag gick hem åt midsommarlunch med Lisa och Mami. Mycket trevligt. Eftersom Lisa är vegetarian blev det ett vegetariskt midsommar bord, men det var lika gott det. Sen efter mat och efterrätt (jag hann inte äta efterrätt eftersom jag slocknade i min säng) gick jag och lade mig. Vaknade för typ en kvart sen och ska nu hoppa in i duschen för att fixa till mig så gott det går. När det är klappat och klart ska jag bege mig till jobbet. Jobba i 8 timmar. Sen ska jag vara med en mycket god vän till mig. Filmtime och bara ta det riktigt chill. Det var andra planer förrut. Filmkväll med Lydia, Amanda och Olivia eller Öregrund med Bellande. Fast som sagt jag ska jobba imorgon bitti och behver vara på topp. Så jag har bestämt mig för att ha en:

Alkoholfri
Chill
Hemmakväll
• Med en nära vän
• At my place.

Puss och kram! Ha en UNDERBAR midsommarafton. PS. Don`t forget....Varannan vatten. ;) DS.

Jag ska gifta mig.

Just nu sitter jag och planerar mitt bröllop. Vilken tårta, vart det ska vara, klänning, dekorationer etc. Det blir skitbra och jag kan inte släppa det! Det är såå jävla roligt...The sims alltså. Olivia har chackat prylpaket till sims 2 och jag var bara tvungen att testa det. HAHA. Jag undrar vad grejen med the sims är egentligen?! Är det viljan att styra någon annans liv?Längtan efter att flytta hemifrån? Man kan fuska och köpa vad man vill och göra det "perfekta" hemmet? Vad är det som gör att man inte kan sluta spela det liksom?

Grill hos Lydia igår. Rikitgt mysigt! Det är så härligt att man kan sitta ute med en filt runt om sig och bara snacka massa gojja. Det var dumt egentligen av mig att dra iväg i 4 timmar eftersom jag inte mådde bra och mår därför sämre idag. Men som man bäddar får man ligga sägs det ju... Puss!



Shape up.

Nu är man i form igen...nästan iaf! ;) Har precis ätit middag med mami. Jag kommer inte att vinna 2009:es hälsopris är en sak som är säker! Imorgon är det jobba från 08-15.15 på ställe A och sen 17-21 på ställer B och sen grillkväll i Ängby. Nice. Jag älskar sommmaren och allt som händer just nu. Puss!


Blingad.

Åh denna skulle man gärna sätta tänderna i. 24 karats guldplätering. www.guldplatina.se hittar man denna på för 3950:-

beorginal-thumb




beorginal-smaller-thumbbeorginal-back-thumb

Jag hittade den.

Jag hittade telefonen...
Det var väl lika bra att man tappade bort den ett tag antar jag. Äh, men iaf igår var det Mickans 18-årsfest. Riktigt roligt! Kom hem för typ en timme sen och kan verkligen inte sova. Suck. Även om jag är helt slut i hela kroppen. Pratade precis med jobbet och kollade om jag jobbade idag, vilket jag trodde! Men det gjorde jag INTE! Jag älskar mitt extraknäck, men idag känner jag bara att jag ska äta en jääävligt stor pizza med min vän J och kolla på ett par riktiga cheesyyyfilmer.  (kärlek på menyn, pretty woman, 27 dresses). Jag känner att det är på den nivån jag ligger. Jag klarar inget mer avancerat än det.
 Förresten så har jag tydligen lovat att städa hela lägenheten, inte för att den är så stor, men ändå?! Jag ska förhandla med mami och om hon inte går med på att jag ska få städa imorgon tänker jag säga att jag inte hittade dammsugaren eller skurhinken! Rebeliskt eller vad? ;) Duschen kallar! Love.

Vart är min telefon?

VART ÄR MIIIIIIIIN TELFON?!

Klädångest.

Nu har jag rivit ut ALLA mina kläder över hela mitt jävla rum. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig. KUL. Snart kommer jag ta en svart 50 liters säck och dra den över huvudet och säga jag trodde det var maskerad! :O Men det är det ju inte det, utan det är en 18 års fest och då ska man väl vara lite finare klädd?! Men jag och Sarah kommer komma lite senare eftersom Sarah är seriös och jobbar idag och då lär väl nästan alla vara lite lagom runda under fötterna så dom kommer ändå ingen uppskatta det man dragit på sig och stått och valt i x antal timmar....Ah skit samma jag får hitta på något som matchar min snygga bula i pannan! Det blir en enkel match!



Daniel Merriwheater




090612

Nu har typ hela Sverige gått på sommarlov! GRATTIIS TILL DET! Dagen började med att jag och Lydia gick på morgonpromenad tillsammans och avslutade det med en kaffe på cafè thunman. Det var riktigt trevligt! Sen fick jag leta skåpnycklar eftersom jag inte har lämnat in dom än... bättre sent än aldrig! Jag och Bellander möttes och strosade runt lite i Uppsala. Men nu ska jag gå och röja upp i mitt krigshärjade rum! :P Puss!



Detta skulle paraply skulle man ha i vårt regniga Sweden.


NYTT: KINGS OF LEON



Det finns inte en enda dålig spår på denna skiva! Its pure love för 169:-

Äntligen hemma.

Nu har jag precis kommit hem. Har pratar med mami om helgen... Jag ska ut med ett ex antal brudar imorgon det är 50% tydligen i baren hela kvällen ryktas det om... Sen på lördag är det vip kväll på teatern med Bellan. Nu har jag lovat min mamma att vara barnvakt en av kvällarna..Vilken kväll ska jag välja bort?! Dessa kvällar kommer ju bli helt assköööna! Men det kommer väl fler tillfällen. Jag è inte bitter.

Presents.

Igår fick jag presenter av Olivianum och Lydia. Badskummet är från sephora och luktar underbaaart och tvålen likaså! Tack!



Nu ska jag dra in till stan! Bye och ha ta hand om dig! <3

If you just knew me...

Nu har jag tryggt i mig lunch med J och vi har spelat det där spelat jag vet inte vad det heter (när man ska flytta träbitar och få flest i sitt bo, ähh whatever) , men det jag vet är att jag ÄGDE honom! Haha syynd. ;) Men nu ska jag hoppa in i duschen, luktar solariesvett. 6igt eller vad?! Sen blir det jobba och sen ska jag leka med Lydia. Det var ett tag sen, typ valborg... Ha en toppendag! ♥

Nitar och läder. NYTT.


Im in love with life.

Please don`t stop the music! I`m in love with life!

Nyss hemkommen och jag känner mig så otroligt nöjd med tillvaron. Trots att man är nybakad student, knegar för att få ihop pengar så funkar det bra. Jag åkte in till stan strosade runt och spanade in affärerna. Jag shoppar bäst saker när jag är själv. Då tänker man bara på det man själv tycker är snyggt och det man själv gillar. Det är så lätt att påverkas av vännen bredvid, det är iaf så det är för mig. Ni kanske redan är duktiga på att gå efter erat tyck och tänk?! Jag är iaf inte där än... När jag strosade runt på stan hittade jag två par skor med stort S. Det var två par gladiatorsandeler. Bild kommer imorgon. Jag är sjukt nöööjd! :D

Efter att jag fyndade på stan mötte jag upp Emeliiie och vi gjorde sällskap till Fannys moster som vi skulle fika och fira födelsedagsbarnet hos. Det var riktigt trevligt! Jag blev nöjd med Fannys present. Jag ringde fannys och ställde ett par mycket udda par frågor: Tåg eller buss. eller färja. Gröna Lund eller Allsång på skansen. Sol eller regn. Helg eller vardag. Sockervadd eller popcorn. (Det som är tjockmarkerat är det fanny svarade) Så det Fanny fick av mig var alltså: En solig helgdag ska jag och Fanny ta tåget till Stockholm. Sen ska vi till Gröna Lund där vi ska åka och ha kul och det ska ätas popcorn. Så hon valde liksom sin present utan att hon visste det! Haha.

När jag hade varit med hos Fanny ett tag åkte jag vidare för att träffa Bellander som jag inte har umgåtts med så mycket på sista tiden vilket man har saknat! Så vi drog och käkade på Jalla där vi mötte Lina så nu har vi typ kirrat VIPtickets på teatern på lördag eller om det var fredag. Jag håller tummarna! Sen gick vi och kollade på "Flickvänner från förr". Så jävla bra film. Den rekomenderas varmt brudar! Take care! ♥


Tal till nationen.

Jag kollade på Magnus Betnèrs "Tal till nationen" igår kväll och jag satt och skrattade konstant i 1 timme! Jag gillar Magnus tal eller vad man ska kalla det när han pratar om systemet och staten. (det är riktigt sköna argument!)
 

Men om man lämnar Magnus Betnèr och går över till att det är tisdag och man har 5 dagar kvar av veckan att njuta av!
Underbaart!
Idag blir det att åka in till stan och handla skor. Jag har aldrig varit en skoperson, men nu känner jag hur jag börjar att dras med i skoälskarklubben. Sen fyller FANNYHONEY 18! GRATTTTIIIS! ♥ Så jag kommer åka och fira henne. Sen ska jag och Belllander dra och spana in någon biofilm. Bellis funderar på HMTM men jag är lite osäker ;) Låtarna i den är iaf bra! Det här kommer att bli en bra dag! Jag älskar mina vänner!

 


Denna gamla låt ekade.

Hello m8s!

Nu har man joggat elljusspåret runt med Joääl och där stötte man även på Cecilia. Mycket trevligt. Men iaf jag kände att jag behövde jogga av mig irretationen över livet. Helt seriöst. Mitt rum ser ut som ett helvete. Jag har två gångar. En till sängen och en till garderoben. Jag har varit uppe sen sex och jobbat åtta timmar och var sedan barnvakt i 3 timmar Jag kan ju säga att det blev färdigmat för hela slanten! Om jag skulle ha barn skulle dom se ut som en pizza. Ähh whatever nu ska jag gå och sola för att sen ha en spakväll all by myself och lyssna på denna låt som ekade när man joggade, fett bittert jag vet...


Du har väl röstat?

Idag är det en riktigt skön dag med en försmak på sommaren-09. 
Jag och miss Öst åt lunch på inte det så glammiga city pizza, men det var mysigt att sitta ute i solen och bara chilla. Sen promenerade vi och jag gick iväg till min daddy för att fira honom! GRATTIS PAPPA! Där goffade jag och sen gick jag hem i värmen och gjorde mig iordning inför grillpartyt ikväll. Men först drog jag och min mamma iväg till Thunmanskolan för att rösta. Det var så kul för vi/jag gjorde allt som man inte skulle göra och dom som satt och stämde av började skratta. Kul att det är mitt första minne av röstningen! Byebye!


Red nails.

Man är ganska nyvaken, men det är fint väder och mina naglar är nymålade så jag och Sarah ska dra och käka lunch. Mumsisch! Take care! ♥


Dagen efter...

studenten spenderas så här:


 



Hyrfilmer, läsk, chips, typ 1 kg godis och en mamma, ♥

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Haha nu är man klar med 3 år i skolan. Det var lite ledsamt, men ändå såååååå skönt! Vi åkte flak, åt mat, drack champagne och gjorde allt annat man ska göra när man tar studenten! Det var riktigt roligt och det är en dag som altid kommer att finnas kvar i mitt ♥!  Jag hade en jättemysig mottagning, men jag önskar att jag hade varit ett par snäpp nyktarare... Äh whatever man tar bara studenten EN gång! Kvällen var ju ett kapitel för sig också. HAHA! Men jag är så glad att det är lugnt mellan mig och R nu.

Studenten är såå nära nu!

Heeej! Nu är jag hemkommen från Jonnas middag. Mycket trevligt, men jag kände inte att jag var närvarande till 100% eftersom jag dumpade folket här hemma som behövde min hjälp och det var mycket som behövdes fixas! Imorgon då. Ja vad händer då?!!! Jo I AM TAKING STUDENTEN! Det ska banne mig bli askul! Men nu ska jag fixa lite innan man ska störta i säng! ♥


Grattis babe


Jag vill gå och lägga mig igen.

Idag kommer jag att somna så gott. Jag lääängtar tills jag bara får gå och lägga mig igen! För det är dagen innan studenten och det är en hel del som ska fixas! Nu ska jag först äta frukost, läkarbesök, åka in till i uppsala och handla lunch åt mig och KSK och sen dra hem och äta hos henne och fixa lite saker där. Sen ska jag kolla lite med the peoples som kommer imorgon. Prata med förrådskillen, men först ska jag fixa nyckel... hmmm....handla en grej till min klänning är liiiite för stor. Jobba 14-17. Help my mami med förberedelserna inför imorgon. Flytta möbler. Mormor och morfar kommer. Planering med A.S. Checka med Bellan om morgondagen! Sen ska jag till dubbel J18. Nu måste jag gå och gör mig iordning annars kommer jag att bli sen...som vanligt.


29 h och 15 min.

OM 29 H. OCH 15 MIN. SPRINGER JAG UT!!!


"I was born ready"

Haha så jävla sjuk kommentar i en ännu sjukare situation som gjorde så att man verkar vara sjukast i stan! Whatever som man bäddar får man ligga... Nu sitter jag och kollar på repriser av "Bones" och dricker apelsinjuice. Såå sjukt gott. och det är så sjukt skönt att bara ta det lugnt! Men nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon. Läkarbesök för hela slanten! Jag har seriöst ont i magen för det. Usch.


At the end of the day.


Hangover is my name baby.

Kul att när jag vaknade imorse/lunchtime ville jag bara lägga mig under en sten och dööö! Sjukt seg och huvudet och jag var inte riktigt på samma nivå om jag säger så... Men efter min dusch precis är man på topp igen... nästan iaf.

Gårdagen hahah säger jag bara. Det var BF3ABC`s skiva was pretty awsome. Eller? Förrutom strul, ingen förrätt, för mycket alkohol så var det riktigt kul när allt klaffade! Alla 4 brudar (jag, emelie, sarah och amanda) drog en taxi hem, fast vi gjorde ett snabbt pitstop på statoil där jag bjöd taxichaffören på korv med bröd. Haha.

Dagen är upplagd på så vis att det är skiva ikväll på Göteborgs nation. FANNYS SKIVA! Woho jag får se om jag orkar, men det vore nice. Förresten min studentklänning kom nyss. Satt helt okej tack och lov! Blev lite nervös där ett tag...

Ha en toppendag och njut av det ganska fina vädret och jag hörde rykten igår om att Voices konsert var jättebra! Bra jobbat! ♥


 

Vilken härlig dag.

Imorse när jag vaknade upp var det bara att springa och lämna KSK`s present och film. Sen åkte jag in till Upplandsväsby för att luncha med Emelie. Det var mycket trevligt. Det är så skönt med alla uteserveringar! I love it. Sen handlade jag lite saker. Bikini, tee x2 och shorts och lite småkrafs.

Så nu ska jag dumpa mina påsar och sticka iväg till jobbet! Pusshej!


RSS 2.0