Lets be happy and lets be friends.

Nu har jag jobbat klart. Äta mat.Ska fixa till mig. Åka in med en vän och titta på Harry Potter the movie. Lovely.


I miss you like crazy.



Åhh kommer ni ihåg denna?


Du får göra som du vill.

Jag vaknade av väckarklockssignalens "ljuva ton" klockan 05.00 imorse. Morfar skjutsade mig till Karlstad tågstation och där mötte jag Peter Siepen. Han vandrade där på tågstationen med sin marinaktigahatt, spetsiga skor, slimmade byxor och någon udda jacka som enligt honom säkert kallas fashion. Jag satte mig på tåget och åkte iväg. Bort från släkten och hem till jobb och familj.

Jag började klockan 10 och där var jag i tid. Tack och lov. Så nu sitter jag med väskorna och påsarna vid benen, mjukisbyxorna åkte på och jag vill bara gå och lägga mig under en sten. Fast det kan jag inte riktigt för min lunch är slut om 15 minuter och då är det omskyltning på schemat. Woho. Not. Puss.


Svensk sommar.

Godmiddag!

Gårdagen tillbringade jag med att kirra en hel del nya saker till min garderob! Woho. Sen fixade jag mitt hår Jag  är riktigt nöjd! Det var kusinerna och pantertanterna som stormade Bergvik i Värmland. ;) Sen gick vi ut och åt hela gänget på 16 pers. libanesiskt riktigt gott. Det var något nytt för mig, men det visade sig gå hem hos allihopa! Sen åkte vi tillbaks till stugan där allihopa lekte den fantastiska leken...: "Chip och Chibong". Vi skratta så vi grät!

Sen idag var vi lite seriösa och lekte skogsmullar och i det ingick b.la grilla korv och walk til you drop... Så jag somnade i bilen och efter det var det bara att käka på den lokala pizzerian med alla. Så nu är jag helt slut, men ska ta och göra mig iordning till tänderna och gå ut med the partygals! :)

Puss!


Maskeeerad.

Halloj i stugan! Haft en bra dag? Hoppas såååå!

Imorse när jag vaknade kan jag ju inte säga att man var så jävla kaxiig. Vi (jag, sarah, mikaela) var på maskerad/fest/jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-ska-kalla-det och det var trevligt. Man fick träffa lite gammalt och lite nytt folk! Vi tog en taxi hem från "Anusgatan" som taxisamordnaren trodde att vägen hette. Gjorde ett pitstop på Donken och satt och goffade lägst bak i taxiiin. Så jävla gott. Man hade sitt halleluljamoment där runt ettiden någonstanns en bit hemmifrån...

När man hade pinnat upp och tagit bort sminket som var utanför och allmänt ryckt upp sig. Tog jag tågen till Sthlm och blev hämtad och åkte till Värmland. Så nu sitter jag med en irish i handen och med ett leende på läpparna och ska snart gå och knyta mig. Puss♥




Jar Jar Binks.

Haha så jävla sköön! Kom precis hem från jobbet och satte på tvn. Zappade lite och stannade vid "Star Wars". Sitter nu och asgarvar åt Jar Jar Binks, plinkar på datorn och äter. Love. ♥


Gårdagen + Idag = Chill

Igår jobbade till 18.30, tvättade direkt på det, mamma och Malin gjorde bailey`s coffee och dom bjöd mig på en med, gick på promenad med Sarah och vovvisen Alma, som har världens minsta koppel. Det ser ut som det har krympt i tvätten som Sarah så vackert uttryckte sig. Efter en stunds promenerande dumpade vi vovven och cykeln för att sen parkera våra bakdelar på en varsin gunga på Gredelbyskolan. När jag kom hem slocknade jag nästaaan direkt!

Idag började jag klockan 8 sharp. Lite smått seg, men men är ledig måndag-onsdag så då blir det lugna puckar. Ikväll var det snack om någe picknick aktigt vet inte hur det blir med det annars ska jag bara ta det jäävligt lugnt och vara helt alone. Nice.

Del 1 av 2009 this far.



....Lärt mig älska kaffe



....Sett andra varit hurtiga och varit lite hurtig själv på ett hörn.



...Väntat på x antal bussar och tåg.



....Pimpat mig inför studentskivor



....Fixat lite grill och middagar



...Varit i Åre med dessa tu.



....Träffat lite nytt folk.



.....Varit sjukhuspatient.




....Tagit studenten.



....Umgåtts med familjen.



....Ätit massor med jordgubbar och glass.


...Fortsättning följer! Taker care ♥



We were always meant to say goodbye.



Utkast: DAGENS... ...

DAGENS...

Sms in:
"Hej Carro! Den går på fredag. Vill du se den då? Kram."
Sms ut: "Jag är påväg"
Samtal in: Mormor
Samtal ut: Jenny
Visa: Kelly Clarkson - Already gone
Kommentar: "shhiiit vems skor är det här?"
Roligaste: Satte på mig någon annans skor och jag upptäckte det efter typ 10 minuter eftersom dom glappade så mycket...
Tråkigaste: Vakna upp
Kläder: Eget komponerat halsband, ballerina (indiska) , c.m jeans, kofta (koola anna),vitt linne (mouyo)
Inköp: En vesuvio och coca cola.
Cravings: Chokladdoppade jordgubbar. Mmmm...

You can`t hurry love.

Gårdagen tillbringade jag med att jobba, flytta möbler, sitta för länge vid datorn, "fått" en låt bara till mig, städat mitt "älskade" rum och typ blivit fett generad av en viss person. Haha vissa glömmer visst aldrig. Guess who?!

Idag då?! Jo jobba, jobba. Sen käka middag med Fanny on Jalla!Jalla! Det ska bli riktigt mysigt. Ses!



You picked me.



Den här låten är så vacker. Jag älskar den.


Home but not alone.

Nu sitter jag med Joel i tvsoffan och kollar på "Cloverfield". Jag vet inte riktigt vad jag tycker om filmen, men den funkar helt klart. Anledningen till att det inte blev något Harry Potter är för att man skulle ha hämtat ut biljetterna igår och vi trodde att det var idag. Men vi får ta det en annan dag! :)

I Väsby blev det lite promenad och sen fika. Fikat var svenska jordgubbar och för min del Cafe latte och för Emelies del cappuchino. Smarrrigt. :D I Uppsala (som jag inte har varit i på en evighet känns det som)  blev det lite shopping. En långärmad jättecharmig tröja, en stickad kofta och ett armband. Nöjd är mitt andranamn. Ikväll är det sova och titta på allsången hos och med Emelie!



Kirrade.



Mysfika med Emelaj.

Ha en riktigt trevlig kväll! Take care.

Guten morgen meine freund.

Om 50 minuter ska jag sätta mig på tåget till väsby för att hitta på något med emelie. Riktigt mysigt. Hon drar ju till Thailand på tisdag (inte ett dugg avundsjuk). Men idag kollade jag på msn, det är ju en grej som man kan uppsatera sin status och skriva lite notes och A har skrivit massa notes till mig så nu är jag helt lycklig! :)

Efter min dejt med Emelie ska jag träffa Joel och vi ska kolla på Harry Potter. Woho. Vi är båda ett par riktiga fans så det blir jättespännande! :D

Massa kärlek.

Not a cloud in the sky

Yeah it feels like life is starting to treat me good now! Finally.


Dagens väder:Strålande sol.

Halloj! Sovit gott? Jag har gjort det, som en stock. Detta var min första dag på 2 veckor som man fick vakna när man vaknade! Det hurrar vi för.

Men iaf det känns som att life is starting to treat me good. Äntligen. Fast bara för att jag så kommer väl något att hända. Anledningen till att det känns som att livet funkar är för:

- Mina fantastiska underbara vänner. Inget tjafs mellan någon.
- Mina päron.Ganska nyligen separerade men nu känns det som att alla har gått vidare och lämnat det bakom sig.Och försöker göra det bästa av situationen.
- Jag har två jobb där jag känner mig behövd.
- Det kommer hända en hel del roliga saker framöver!



Im not going to take off the smile from my lips.

A little too late.

Klockan är lite för mycket för mitt eget bästa.
Ska upp och jobba om 7 timmar och jag är inte överdrivet taggad, men det löser sig! Kvällen har jag tillbringat med att sitta med Sarah och Mikaela och snackat skit i gungorna utanför Thunmanskolan, varit med Lydia och sen försökt få ordning på mitt jävla rum! Måste krypa i säng med fancy pantsen i högsta hugg! Love.


Taize 2009.

Jag sitter och stirrar på min ouppackade resväska som jag hade med till France som jag vet inte kommer packa upp sig av sig själv, gå och lägga sig i tvättmaskinen eller hänga upp sig själva och vika ihop sig snyggt och lägga sig i garderoben. Tyvärr så vill jag inte att den ska göra det av sig själv även om det hade gått till så för när man packar upp så är det verkligen ett slut på resan och jag vill inte att den ska vara slut. Jag vill tillbaks!

Jag har fällt x antal tårar i x antal timmar i x antal tillfällen och nu kan jag inte gråta mer. Nästan.

Jag har fått så många minnen som jag verkligen ska hålla hårt i och jag ska verkligen träffa vissa av dom igen och jag har bestämt mig för likaså Mikaela, Sarah, Emelie. Vi ska crasha Germany någon gång detta år. Även om vi inte träffar grabbarna grus så ska vi se till att ha en riktigt trevlig resa! När jag är lite deppig så måste jag börja planera mitt liv. Jag måste veta exakt vad som ska hända? När det ska hända? Var det ska hända? Det är mitt sätt. Det funkar riktigt bra faktiskt... Här kommer mina fem bästa minnen från denna Frankrike resa:
1. Vattenkriget. Sweden vs. Germany.  
2. Sista kvällen med Alex.
3. Mitt och Sarahs äventyr. Top secret.
4. Vi (M, S, F, E och jag) fick applåder, folk visslade för att vi körde så sjukt bra lekar. Så T-D ta er! 5. När jag och Vickan satt på muren.




Allsång på Skansen.

Jag, Mikaela och Emelie gick upp klockan sex på morgonen igår, kirrade matsäck, åkte till Djurgården, drog löpet till Solliden scenen, fick bästa platserna och två bänkar, utstod regn i mängder, lite bitterhet, god mat, ett sällskap på sju pers. och en riktigt bra show. Det var värt det trots att man kom hem efter en 32 timmars bussresa och fick sova i 5 timmar. Skills baby.


Back home.

Hemma. Hemma. Hemma.

Jag försöker att övertala mig att det är jätteskönt att vara hemma, men det är lite svårt för jag läääängtar tillbaks!

Jag ska berätta allt b.la the love of my life (kanske kanske inte), äventyren, maten...

Men nu ska jag dra in till Allsång på Skansen med Mikaela, Sarah, Emelie, Fanny, Aya, Viktoria(?), Karro (?) och jag. Im in love with a fairytale.

Godmorgon!

Guten morgen! Nu sitter man och trycker i sig frukost. Inte trycker men iaf. På menyn är det det icke glamourösa men underskattade fiberhavregrynsgröt med kall mjölk och hallonsylt. Mums. Min gårdag spenderade jag först med Joel, Fanny, Charlott och lite Aya och hennes kusin. Mycket trevligt. Jag införskaffade mig lite tunikor och ett väldigt fint armband. Sen direkt från stan (nu snackar vi Uppsala) drog jag till jobbet. Slutade 22.30 och då gick jag och mötte Lydiabruden för att ta en långwalk och sen ta ett kvällsdopp. Det var jättemysigt, men när vi höll på att klä om som kan vara ganska omständigt med handdukar hit och dit och badkläder som korvar sig så kommer det 5 äldre damer och säger: "jaha så ni har badkläder på er?! Det har inte vi." Så klär dom av sig spritt språngade och börjar bada. Haha. Jag kom hem vid ett-tiden inatt och myggen höll på att käka upp mig. Men det var det värt! :) Nu ska jag dra in och växla in pengar! Sköt om dig!

RSS 2.0