Crazylicious.

Hello babes!

Jag hoppas att Eran kväll är bra och jag hoppas att Eran dag har varit bra! :)
Idag var det upp med tuppen. NOT. Men iaf så drog jag till skolan hade EN lektion och det kändes ju pretty onödigt, men det var bra redovisningar som gjorde det värt! Efter lektionen drog jag, Ljungberg och Dellestrand och käkade lunch i stan. Sen var det solning och ett ställe som jag rekomenderar varmt är: Sol (någonting) på skolgatan.

Jag kom hem och plockade upp i mitt rum. Det tar seriöst 5 minuter från att mitt rum är nästan pedantiskt städat till att det ser ut som att en tornado har dragit igenom. Känner någon igen detta fenomen? 
Sen var det  iaf så var det dags för lite O-time och tack för den fina manikyren O! :)

När blev egentligen valborg en "suparhelg"? Var inte det en dag då man skulle sjunga in våren? Men iaf har Ni sett den där sjuuuuka fotreklamen där ett par fötter sjunger: "Fötterna demostrerar, fötterna har fått nog, fötterna vill ha frihet, här i sin egen sko...". Stabiiilt. Förresten mitt hurtbulleliv...Jag säger bara promenad.Sov gott!


Hurtful.



"You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful"

Ring ring bara du slog en signal.

Nu sitter jag med laptopen i högsta hugg och spanar in desperate housewifes. Riktigt skönt. Men kul att man är en nörd när man sitter och kollar på tv, smsar, bloggar och pratar med Fanny i telefonen! Tur att man är tjej och kan göra flera saker samtidigt! ;) Jag och Fanny åt middag på Jalla! Riktigt gott, men jag känner att jag inte är hälsosamast i stan!
Så därför imorgon mina vänner börjar jag mitt hurtbulle liv! Yeepiii!
 

Igår gjorde jag ett par fynd i Väsby: Kavaj, tröja, lite småsaker och underkläder. Dagens fynd blev: tshirt, jeans och en parfymoch sen lite annat som är sånna där s.k  "bra-att-ha-saker".

Sen imorgon är det ju skola. Ska bli riktigt nice, men är inte så taggad på allla läxorna....dock. Men men ha en trevlig kväll och sov gott!

Beautiful


090428

Jahaa snart är det valborg och tagggen smyger sig på även om man inte riktigt har återhämtat sig sedan Oh-Reyj! ;) . Jag orkade verkligen inte skolan idag, jag är såå sjukt seg, men jag har pluggat riktigt mycket. Min praktikuppsats är nästan klar! Sen har jag käkat thai med J. Så otroligt gott! Nu ska jag fixa till mig för att dra in och fika med Fanny om ett tag.

Jag älskar mina vänner tack för att Ni finns!




I´ve got it from my mama. I hope.



Min mama har skaffat denna idag och nu ska butterfejcet  på hos Carro så att hon kan få ha den på heltid! ;)

En bra fråga.

Vad gör jag uppe nu egentligen när det är skola om ett tag?! Svaret är bra sällskap, ny dator och mina cravings just nu är macka och juice. Det låter inte som något satsigt, men efter dessa dagar i Oh-reyj är ett salladsblad en riktigt kulinarisk upplevelse!

Back from Oh-Reyj

Jag kan ju ärligt säga att det här var en av de roligaste grejer som jag har gjort!!!

TORSDAG:

Jag, sarah, emelie, papporna och 7 andra brudar åkte tsm upp. Resan upp gick kanon, inte så bra med sömn men whatever. Vi kom fram gick in i våran lägenhet som Sarah, jag, Emelie, Josefin, Elin och Sara skulle bo i. Den var riktigt fräsch!
Vi drog upp i backen och gjorde den ett tag. Sen gick vi hem och fixade till oss för att först dra ut och käka med allihopa och för att sedan föra i lägenheten några våningar över oss för att sedan dra på fest. Ehh och där sätter jag punkt för jag vet inte riktigt/ vill inte riktigt komma ihåg vad som hände sen.

FREDAG:
På morgonen fick man möta verkligheten som var: mat överallt, allmänt stökigt och en plågande "träningsvärk". Men med en stadig frukost drog jag, emelie och sarah upp i backen. När det var klappat och klart gick vi och åt Max-Dumle Blizzer som var helt otroligt god! Vi spanade in Åre och sen drog vi på after-ski. Jag säger bara " Kalmar ligger sist i tabellen!" ekade. Vädret sög, men inte humören! Vi drog på förfest sen utång å bygget och den kvällen var ett RIKTIGT ÄVENTYR.

LÖRDAG:

Jag och Sarah sket i skidåkningen! Väckning klockan 08.00. Jag och Sarah drog och käkade och vi satt där i solen ett bra tag. Så skönt! Sen var det typ massor med coverband som uppträdde. Vissa var riktigt bra! Senare på kvällen drog vi på fest hos ett hockeyteam. Punkt.





090422

OM fem minuter ska jag och dennis lindburger äta lunch. Sen blir det att packa klart och sen dra till Emelies hus för att lämna min packning. Sen åka hem och vara med O:et. När jag är klar där är klockan nio. Då ska jag dra till tåget för att träffa mr. F och ta en öl. (Sarah kul att jag har såååålt min själ nu! Du såg låten hoppas jag! ;) ) Sen ska jag åka till Märsta för att åka till Åre! :D

Puss!

Åre it is.


X-games nästa?

Idag är det tisdag och taggen inför Åre är i stort sett på topp. Det att jobba och packa på schemat. Jag pratade med Öst och tidigare vi delade skidåkningsminnen eller rättare sagt skidåkningarnas "walk of shame". Haha vad kul! xD Det är inge x-games nästa för oss iaf! ;)

Puss!

Music maestro.

Jag slutar vara barnvakt om 7minuter. Sköönt. Sen blir det att jumpa in i duschen, packa inför åre eftersom jag kommer att jobba kväll på tis och ons och sen gå i skolan på dagarna.  Vad ska man packa ner egentligen? Är det jättekallt där eller? Det slutar väl med att man har med sig halva rummet som vanligt! ;) Jag ska börja fila på min uppsats också...Sen ska jag lämna stadsbussbiljetter till the lady on högåsen. Sen fick jag höra denna låt som Miley Cyrus sjunger, riktigt fin tycker jag iaf. ;)




Jag förstår inte hur man kan leva utan musik?! Det finns musik för alla sinnesstämningar. Är du taggad för partaj lyssnar man inte på Tommy Körbergs "Stad i ljus" kanske utan då är det Lady Gaga eller någon. Är du arg eller bitter på någon lyssnar du nog inte på " Att älska dej" utan då är det nog " 7 things i hate about you". Eller?
Jag vet iaf att jag inte skulle klara mig utan musik! Jag skulle ju överleva, men mitt namn skulle bli bitterf***a på heltid!

Jag kollade på "Djävulen bär prada" med J förresten. Den är så himla bra! I love it really muchoo! Jag vet inte om mitt sällskap gillade den lika mycket dock...

Ha en trevlig kväll! :)

Eva Cassidy



"Somewhere over the rainbow
skies are blue
and the dreams...that you dare to dream
really do come true"

Skidprovning och promenad

Nu har jag provat mina skidor och kollat så dom sitter bra...och det gjorde dom!  Och så har jag har pratat med Ems i en timme och nu har jag kommit på hur jag ska göra med vissa saker. Hmm... intressant är ordet för det. Men det ska bli så himla roligt med Åre så Ni anar inte! Jag tror att det kommer att blir ett riktigt äventyr på alla plan.

Idag blir det att vara med J ett tag som jag ska ta en promeniix med om en stund, men ska bara fixa lite först! ;)  Sen ska jag seriöst plugga. Inte det roligaste man vet men det måste ju göras, tyvärr.
Nu ska jag kila! Puss.

Huvudvärk i Molkom.

Imorse vaknade jag ruskigt förkyld och med en dånande huvudvärk! Sköljde ner det med en ipren och sen var det bra! ;)
Sen har jag kommit till insikt, vill tror jag iaf... Jag är nog kär. Eller så är jag det inte. Hur vet man det egentligen? Kul att jag gör mig själv ännu mer förvirrad!

Men iaf så är jag så sjukt taggad på Åre så jag drömmer till och med om skidor! Illa.
Om en stund ska vi äta och min morbrors gäster/släktingar/vänner kommer! Jag säger bara vädret är fantastikt och vi ska grilla. Niice babes!
Imorgon blir det hemfärd och jag kan säga att Knivsta känns som Stockholm efter en helg i Molkom. Molkom har typ 200 inv. det i sig är nog en överdrift. Centrum här är en konsum butik som ligger 2 km bort och det är ca. 100 kvm litet/stort. Välj själv... ;) Fast det är absolut ingen stress här. Fantastiskt!
Nu blir det att vara social, maten kallar! Puss!

Facebook och ett glas vin.

Nu har jag försökt logga in med min kod och mitt användarnamn i en kvart med vinglaset i högsta hugg ;) . Jag har tryckt in det sakta och snabbt, haft caps lock intryckt och uttryckt eller vad man säger och jag har kollat om jag är inloggad någon annanstans. Men det funkar inte! Fattar nada!  Men nu ska jag gå och vara social med the kusiner! :)

Ha en trevlig kv'äll! :)


ITS SO FREAKIIN LOVELY

Gissa vem som har fått ledigt till ÅRE?! På onsdag drar jag, Emelie och Sarah (i hope)! ;D



Bad girl - PCD


Jag vill ha 25 timmar på dygnet eller en xtra dag.

Hjälp jag är med i en japansk tvshow! Har ni sett den? Så jädra kul! :D
Kan inte Ni känna att dygnets 24 timmar inte helt och hållet räcker till?! Så känner jag just nu med student,jobb,läxor,kompisar,skola som ska hinnas med och sen ska man sova 8 timmar per natt!

Idag är jag hyfsta ok, förkylningen är snart veck (i hope). På schemat idag är det en del och jag fattar inte riktigt hur jag ska hinna innan klockan två...
1)Packa
2) Hämta min lillebror i skolan.
3) Springa till Flitiga Fingers och fråga om jag får ledigt nästa helg eftersom jag ska till Åre då! ;) Jag säger här ska vi smöra in oss! Någon som kanske vill jobba nästa lördag? (A)
4) Städa mitt rum, det ser ut som att 3:e världskriget har haft det stora slaget i mitt rum!
5) Träffa Kristina S.K.
6)Leta reda på min extra nyckel som är på något logiskt ställe som jag inte riktigt har kommit på än!

Puss!

Men jippi!

Kul att jag är förkyld typ som i stort sett resten av Sveriges befolkning, känns det som iaf!

You know that i can make you belive

När jag kom hem från skolan kom jag inte bara hem med fetaste uppsatsen som ska skrivas utan även en skittrött kropp! Jag bestämde mig för att titta på Oprah, oprah is da shiit! ;) Jag somnade och sov tills fyra. Kul när man vaknar med röda märken från kudden och Oprah är slut för länge sen! Haha.

Åhh nu måste jag kila! Puss.


Love Sex Magic



Det kan inte bli annat än bra när Justin är med på noterna! ;)


Onsdag 15:e

Nu sitter jag och råpluggar. Sista minuten-that`s me!  Idag blir det att vara i skolan, gå på Fannys konstutställning, jobba och sen dra ut med Malin ggr 3 det sista är ett stort maybe! :) Det kommer blir lite stressigt...men det löser sig alltid! Jag känner mig såå glad och vårkänslorna är uppe in da sky! Yeay! :)

Ha en riktigt sköön dag!

Britney Spears ft. Laze & Royal - Candy from Strangers


Mitt namn är.

Nu är det ju skola egentligen, men mitt namn är:"jag-försov-mig-så-hårt-och-ska-iväg-och-jobba-om-två-timmar-så-jag-skiter-i-att-gå." Inte det bästa men iaf. Idag ska jag börja jobba hos en ny person. Det ska bli riktigt spännande, men lite nervöst. För om detta inte funkar har Carro inget sommar jobb! Såå im gonna pray for att det funkar! Veckan då.. består av jobb och skola och typ släktträff och utgång. Det är tacokväll på people med happyhour fram till 23.00 imorgon. Solid.

Nu ska jag jumpa in i duschen! Pussar!

Pinsamt.


Grillfest.

Om en stund blir det grillfest i uppsala. Det kommer nog bli riktigt kul! ;) Gud vad jag älskar våren när man kan börja vara mera utomhus och tänk alla kläder man kan börja ha! :)
Imorse eller rättare sagt i eftermiddags när jag vaknade var jag helt slut! Det kändes som jag inte hade sovit någonting! Fast jag hade sovit betydligt mer än 8 timmar som man ska sova!

Sen åkte jag ifrån den goa glada släkten för att strosa lite i the huvudstad. Fann b.la en jättefin tröja.
HA en riktigt trevlig kväll! Pusss

Happy påsk everybody.

Ja nu har man ju käkat påskmat för halva svenska armen tror jag?! :S Man har precis kommit över alla julbord och nu kör man påskborden. Stabiilt.
Nu ska jag gå och vara social med min family/släkt och mina påskägg!  Puss hej!


The Veronicas - Untouched


Avskedsansökan inlämnad.

Idag sa jag upp mej från Flitiga Fingrar. Slutar den 1:a juni.


Stand up.

Ja påsklovet är ju typ slut nu. Eller det är exakt 60 timmar och 57 minuter tills man sitter i skolbänken igen. Det lockar ju inte någonstanns om jag ska vara helt honest med Er... Jag har gjort en sak som jag är stolt över faktiskt. Jag har stått upp för mig själv. Det låter som den mest självklara saken, men för mig är det inte så. Det är ofta man inte säger det man menar eller vill. T.ex. vill du hitta ta en walk med mej? Du vill verkligen inte, du har inte tid och bara ingen lust. Din hjärna skriiiiker NEEEJ. Men när du svarar lägger du på ett fett leende och säger: ja, gärna. Den grejen jag gjorde nu var inte så laim, men jag kände att jag växte några centimeter och det känns skönt!



Lady Gaga - Love game


Twenty fast and a half.

Stabil engelska där! ;) Nu kommer jag att köra på 20 snabba.

Katt eller hund
Lössnopp eller lösbröst
Sodastreamer eller färdig packeterad läsk
Utekväll eller hemmafest
Sony ericsson eller Nokia
Oseriöst eller seriöst
Blommor eller choklad
KC eller people 
Körkort eller busskort
Vit månad eller vit helg
Sant eller falskt
OC eller Gossip Girl
Film
eller bok
Cupido eller max
Rött eller vitt
Fast på söder om söder en varm augustinatt eller fast i upplandsväsby en kall januarinatt
Walk of fame eller walk of shame
(det känns som om man kan the walk of fame vid det här laget)
Djurgården eller AIK
SMS eller prata i telefon
Cola eller vatten
Bitterfitta ell....

Vad kommer du att göra idag?




Fasiken alltså.

Jaha...vad ska man säga?! Igår var det ju poolparty i Sunnersta.  När vi skulle dit satte vi oss på fel buss, eller det var rätt nummer men fel håll. Så vi körde Uppsala runt. En och en halv timme senare kommer vi fram till platsen dä vi skulle av. Jag kan ju säga lite att allas tagg försvann en smula. Men när vi kom dit var det ord och inga visor. Det var typ 20 människor vissa mer fulla än andra om jag säger så. Det var riktigt kul förrutom att telefonen med liite hjälp av mej, skickade sms till nästan hela min telefonbok.. Synd. Sen ringde man något samtal som man helst hade sluppit, kanske...

Om man ska slutsumera kvällen/natten/morgonen så kan man ju säga att det är ju tur att myntet har två sidor.


Today my darlings.

Helllooo!
Först ska jag vara barnvakt åt mina brothers. Sen ska jag på möte med Ulrika. Ska jag sälja noni eller inte? :S
Sen blir det årets första grillpartaj/poolparty. Riktigt roligt! Öst och Jokkiranta is följing med. Yeeeayy!

Ha en nice dag och gå ut och njut av det braiga vädret! :)

Borta.

I lördags när jag kom hem på natten var min dörr inte där. Dörren till mitt rum fanns inte.Borta med vinden. Adios amigo. Hasta la vista. You name it. Borta.


Does she know you?


Jag gillar inte fjortisar, men han där gör det!

De uttrycket myntade jag ikväll! Haha. Det var jag och Fanny och andra människor och det var riktigt trevligt! :)
Nu ska jag och Fanny gå och schlafen haben. Man ska upp om 5,5 h. såå godnatt!

Puuss och tack för skjutsen! :)

Söndag.

Imorse vaknade jag av mina bröders inte så ljuva stämmor. Men men. Jag vaknade och hade fått ett jättekonstigt sms och en viss märstabo hörde jag också fått ett jättekonstigt sms. Haha syynd för oss. När jag ringt upp personen och pratat färdigt röjde jag upp i mitt hemska rum som är såå jädra stökigt så ni anar inte?!

Om en stund ska jag gå ut och ta en walk med Sarah sen ska jag troligtvis till Fanny och sleepa där. Vi får se!
Ha en kul kväll/dag! :)


Helgen med en touch av olika saker.

Vilket fantastiskt väder det har varit i helgen! Im digging it! ;)

Min helg har varit så soft så Ni anar inte! Helgen och påsklovet började ju i fredags. Jag mådde mycket bättre så jag bestämde mig för att vara social och åkte till Väsby för att träffa fröken Ems! Vi gick runt lite och jag köpte en telefon. Jag säger stackars den när man är lite smått rund under fötterna. Man kommer ju inte ens att kunna komma in i den. Stabiiilt!
Sen var det attt sticka till jobbet.

Min lördag var underbar! Först gick jag till som var såå skönt. Väl på jobbet fick jag en ny superstyleish klocka! Jag och Anita åt wienerbröd ute i solen. Jättemysigt. Efter jobbet gick jag till form för att träffa Ulrika som skulle berätta för mig om Noni. Det var väldigt intressant. Om den där Noni frukten funkar så bra som alla säger borde ALLA syssla med den! Alla skulle gå runt som vandrande Anna Skippers på korståg mot onyttigheterna efter en vecka med denna juice! ;)
Efter mötet med Ulrika blev det dags för tacos! Gott. Sen åkte jag med Sarah och Mikaela till Märsta. För att ta del av Emelies rysslands resa. Vi kollade även igenom bilder från Bryssel och Frankrike. Det var trevligt!

När vi var på väg hem och sitter på tåget kommer det in ett par killar som nog har smakat lite för mycket av farfars hostmedicin om man uttrycker sig såå... Inget mer med det. Men sen kommer det på en kille (jag såg honom inte). Jag visste inte ens att det steg på någon! När jag sitter där känner jag en rent ut av äcklig doft, då säger jag : "Shhiiit vad äckligt det luktar!" Mina vänner jag kan ju säga att jag inte sa det tyst.... Sarah börjar asflabba och jag fattar inte vfr. Men då sitter killen där som steg på...bakom mej! Han var mörk och dt måste ha låtit som värsta rasistiska kommentaren! :S

Och dom som känner mig vet att jag är ALLT annat än rasist!


I got a new one.


Måns Zelmerlöv- Hope & Glory - acoustic version


RSS 2.0