Back from Oh-Reyj

Jag kan ju ärligt säga att det här var en av de roligaste grejer som jag har gjort!!!

TORSDAG:

Jag, sarah, emelie, papporna och 7 andra brudar åkte tsm upp. Resan upp gick kanon, inte så bra med sömn men whatever. Vi kom fram gick in i våran lägenhet som Sarah, jag, Emelie, Josefin, Elin och Sara skulle bo i. Den var riktigt fräsch!
Vi drog upp i backen och gjorde den ett tag. Sen gick vi hem och fixade till oss för att först dra ut och käka med allihopa och för att sedan föra i lägenheten några våningar över oss för att sedan dra på fest. Ehh och där sätter jag punkt för jag vet inte riktigt/ vill inte riktigt komma ihåg vad som hände sen.

FREDAG:
På morgonen fick man möta verkligheten som var: mat överallt, allmänt stökigt och en plågande "träningsvärk". Men med en stadig frukost drog jag, emelie och sarah upp i backen. När det var klappat och klart gick vi och åt Max-Dumle Blizzer som var helt otroligt god! Vi spanade in Åre och sen drog vi på after-ski. Jag säger bara " Kalmar ligger sist i tabellen!" ekade. Vädret sög, men inte humören! Vi drog på förfest sen utång å bygget och den kvällen var ett RIKTIGT ÄVENTYR.

LÖRDAG:

Jag och Sarah sket i skidåkningen! Väckning klockan 08.00. Jag och Sarah drog och käkade och vi satt där i solen ett bra tag. Så skönt! Sen var det typ massor med coverband som uppträdde. Vissa var riktigt bra! Senare på kvällen drog vi på fest hos ett hockeyteam. Punkt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0