Happy new year!


Bryssel it is

Gòkväll! Nu sitter jag hos min mormor och morfar efter en dag fylld med aktiviteter! Jag är helt sjukt trött och det känns inte riktigt som att jag har alla flingorna paketet än... Men snart så! Gårdagen var trevlig, utgång med sarah. Det var en kväll fylld av händelser både positiva och lite mindre positiva! ;)

Vi kom hem vid tretiden och jag total dog i min säng. Sen jag förstår jag inte grejen med varför de där bussätena blir så jädra bekväma på fyllan?! Det är som om man lägger sig i en hästen säng för tusan!

Jag vaknade vid halvtio och då var det bara att klä sig och kila iväg till jobbet. Jag jobbade med Mary och då får man sig alltid några skratt! Sen packade jag ihop det sista inför Bryssel och drog till U-sala, där jag träffade Malin D, Malin B, Malin L och Mimmi. Det var mysigt! :) Sen hittade jag lite grejor på rean som jag är riktigt nöjd med faktiskt! Efter det satte jag med på SJ tåget mot Sthlm, där jag sov och sen tog jag pendeln till V-H där jag sedan blev hämtad! Jag passade på att handla resegodis och lite bra läsning inför trippen imorgon. Då bär det av! Jag,Sarah, Emelie, Jonna och Mikaela ska dra till Bryssel! Det ska bli jättekul. Ett lite annorlunda nyår, men jag kommer sakna Malisarna och resten av packet också!

Kvällen då...
Joo den kommer att bestå av att packa om min väska, eftersom jag är helt sämst på att packa smart. Så jag kommer få hålla på med det ett par timmar. I somras när jag åkte till Frankrike hade jag med mig två väskor Mikaela packade om den och fick det till en. Så det måste vara ett ganska bra exempel på att jag är ganska kass på att packa! Sen ska jag ta och spana in bondfilmen! Jag började kolla på den igår och den var superbra!

Förresten jag kollade på "The day earth stood still" och den rekommenderas varmt!

Nu ska jag kila! Ha ett toppennyår! Ett som du sent lär glömma! ;) <3


The day after christmas...

...Ja och jag är fortfarande mätt sedan julbordet igår kväll. Julaftonen var jättetrevlig och med bra julklappar! Tomten kom även detta år och gissa vem som var tomten? Det var jag. Ni läste inte fel utan det var jag. Masken var sne och jag lät typ som en tomte på crack. Min lillebror började gråta. Det hade jag nog också gjort...  Jag ska nog inte satsa på tomtekarriär, det är iaf något som är säkert.

Om stund ska jag och Jennifer få skjuts från Nynäs till V-haninge och sen ska vi ta the pendel till centralen. Där vi sen ska ta oss till sergelstorg för att spana in "The day earth stood still". Spännande jag hoppas att den är bra bara! Men årets film än så länge är Twilight! Imorgon börjar mellandagsrean så då ska vi in och se om vi gör några fynd. Sen blir det julafton nummer två hos släkten på pappas sida.

Have a nice day! :)


Är det lördag eller är det tisdag?

Nu har jag och Olivia precis slagit in alla femtitolv julklappar. Kul att hon är färdig och en annan fortfarande inte börjat. Scheise!
Just nu sitter vi och lyssnar på julmusik och äter Lindts chokladbitar som jag fick av henne i julklapp! MUMS! :) Jag känner att jag måste börja fila på min packlista till Bryssel också. Men vad ska man ha med sig? 

Ikväll när man kommer hem blir det packa och städa, jag säger bara kul liiv, eller inte!
Nu när det är lov och mycket att göra och typ mörkt 24-7 nonstop så har man ingen rikttig dygn eller tidsuppfattning. Igår trodde jag att det var lördag och idag tisdag. Stabiillt!

Puss<33


I`m late for work...


Early morning she wakes up...

...Kan ni gissa vilken tid jag gick upp imorse? Dra till med något. Nu ska jag berätta! Jag gick upp klockan halv 6. Då tog jag bussen från Märsta. Tog tåget från märsta till väsby för att sen ta the uptrain till Knivsta. Skillat.

När jag kom hem total dog jag på soffan! För att sova tills min lillebror skulle ha sällskap till fritds. Men en vän till familjen ringde och ville att jag skulle komma med barnalvedon till hennes son. Så det var bara att sätta sig på cykeln med lillebror och piller och dra dit. Problemet var bara det att detta var halv 10 och jag börjar klockan 10 och det vara snorhalt ute, men men...

Jag blev fem minuter föresenad så grattis till mig.

Puss!


This is a special day guys.

Dagen började med ett leende på läpparna. Jag är så glad för idag var det jobb och allt gick som det skulle och det var mycket kunder. Man känner att det snart är julafton för folk är stressade, men väldigt trevliga och glada! Iaf de jag har mött! :) Sen kom jag hem och fixade lite grejer innan jag tog the train raka vägen till Emelie.

När jag kom dit blev det julkonsert för andra dagen i rad och i en kyrka again... Kulturella Carro ska man kanske börja överväga att döpa bloggen till?...NOT, men iaf.
Vi kollade på när Emelies mamma sjöng i en gospelkör och det var drag vill jag lova. Damerna och farbröderna stog där och shejkade rumporna för glatta livet medans jag och Emelie satt och klappade i takt.

Sen åkte jag med Emelie hem och då åt vi julmat och julgröt. Gott och trevligt. Sen blev det lite spakväll helt spontant sådär.

Nu sitter man mätt och belåten, lyssnar på julmusik med Sanna, Shieley och Sonja och dricker chokladte. Mysighetsfaktorn är hög just nu vill jag lova.

Sleep tight! <3

The holiday is now history.

Helgen har varit väldigt trevlig och fylld av trevliga och lite mindre trevliga upplevelser.

Först på fredagen var jag barnvakt en stund. När jag var färdig där sprang jag till jobbet för att hjälpa de människor som skulle handla de sista julklapparna. Det är kul, till den punkt då man har slagit in den 1012:e klappen. Jag gick hem och gjorde mig iordning mig inför Mikaelas middag/fest/dresscode/party. Det var väldigt trevligt och man fick träffa lite nya ansikten! Vid 21-tiden lämnade jag packet och drog in till staden för att gå ut med ett par kompisar.

Kvällen slutade gott efter mycket om och men. Det roliga är att man träffade många bekanta ansikten och det gör kvällen så mycket mer värd. Det blev inget sleeping-on-the-bus denna helg , ledsen för att göra er besvikna! ;)

Lördagen då... Jag har ett ,kanske två ord för lördagen. Kaos and some lycka on a corner.
 
* Försov mig... Behöver man säga mer. Ni vet paniken när man kollar på klockan och inser att vid det här laget borde jag ha fixat mig, klätt mig och vara på väg till jobbet!

* En kund kom in och skulle ha massa saker, sen skulle allt delas upp och slås in. Inte nog med det skulle personen i fråga betala lite kontant och resten på kort. Kassaapparaten är ganska ny och jag är inte riktigt helt 100 på den än så det blev strul och huvudet var ju inte precis på topp efter gårdagens aktiviteter.

* Nathalie, Emelie och Jonna kom förbi mig så att vi kunde göra sällskap till julkonserten. Vi kom främst dit för att spana in Mikaela, Sarah och Elins sångkunskaper. De var väldigt duktiga.

* Jag har preics insett att det är dags att ge upp en viss nöt här i livet. Vem kan denna nöt vara? Hmm..
Och denna nöt förblir lyckligt ovetande! ;)

* Jag fick en bok som träffade mig rätt  i själen. " Jag och min stora trut". Ska man ta det positivt eller negativt?

* Man blev tvungen att reda ut ett par saker från gårdagen så att man somna gott.... Det gjorde jag också. Klockan 23.00 blev det så ni som vill kan ju ta och anteckna!

* Sen missade jag ett viktigt möte med the barnvakt där vi skulle diskutera lite saker som var väldigt relevanta. Syynd säger jag bara!

He cant read my pokerface

Hela dagen har jag mej som en tre dagars gammal cola…avslagen!. Jag har varit så jädra trött, men det blev det ändring på för Elin kom förbi och vi fikade och spelade typ världens roligaste spel, Brainstorm. Sen följde jag med henne en bit och det är ju frostskador nästa! sshiit va kallt det var!

 

Så nu sitter jag här och dricker en kopp saffranste. Riktigt gott faktiskt. Smakar som flytande saffransbullar. Stabil förklaring där kände jag, men men.

 Idag fyller Mikaela 17 så grattis till dig!

Godnatt! <3

Dagens Elvis


Das Weekend

Just nu sitter jag och längtar efter helgen och det får ju gärna komma lite snö, men det ser inte hoppfullt ut för snödelen. Men helgen ser däremot mera hoppfull ut om jag säger så..

Fredag: Först barnvakt åt N. Sen jobba. Skynda mig till Mikaela som har middag, eftersom hon fyller 17. Sen ska jag och Malisarna dra ut och ha det kul!

Lördag: Jobba. Sen umgås med Jonna och Emelie som kommer vara mina inneboende denna helg! :) Nathalie kommer och alla vi ska gå på julkonsert. Trevligt värre!

Söndag: Jobba. Sen ska jag kanske börja att ta tag i julklapparna... Jag skulle gärna vilja handla något skojjigt till nyår också!

Puss!


Workaholic, me?

”Hej, mitt namn är Caroline och jag är en workaholic…” Jag kan nästan se det framför mig. Jag om 10 år. Står där inför en bunt med människor och comes clean.


” Fuck teen. Fuck ung. Fuck pubbe.”

Nu sitter man och äter lunch om med tidningen CHIC i handen. ( Ni vet tidningen med årets sämsta reklam. Det här är såå chic. Och kvinnan tar upp ett armband som min lillebror kunde gjort bättre?!) Jag tycker inte att reklamen gjorde tidningen rättvisa. För tidningen är helt okej och speciellt Linda Skugges krönika. I lööv it.  Här kommer den senaste:

 

” Jag och mina döttrar lysnnar på The voice på högsta i bilen. Så kommer Beyonces ”If I were a boy”. Och den träffar mig som ett knytnävsslag i magen. Fan vad det är värdelöst att vara tjej. Fuck ung. Fuck teen. Fuck pubbe.

Beyonce sjunger:” Om jag var en kille skulle jag ligga kvar i sängen på morgonen och slänga mina grejer omkring mig och bara dra. Jag sätter mig själv först och bestämmer mina egna regler. Jag stänger av telefonen och säger till alla att den är sönder så alla tror att jag sover ensam. ”

Om ett par år ska mina tjejer sitta i den där värdelösa fällan. Och vänta på en telefon som aldrig ringer. Hur kan killarna ha det i sig , det här att det gäller att vara cool och ointresserad? Vad är det mammorna gör med sina småkillar så att de har det i blodet, den där nonchalanta sidan?


Och vad är det vi gör med våra småflickor som gör dem till såna losers när det gäller att ragga killar och få kärlek? Vilka killar sitter och analyserar varenda move en tjej gör eller inte gör(mest inte gör)? Ingen.

När jag var liten brukade vi förfölja killarna vi var kära i. Vi kartlade hela deras liv, vi kunde allt om dem utantill. Rena säpo och sååå sinnessjukt. Ingen kille brydde sig nånsin om mig och vad jag gjorde. Ingen kille kunde mitt schema utantill.

Jag la så mycket energi på killar som aldrig nånsin tittade åt mitt håll. Jag var alltid för på. Killarna blev LIVRÄDDA för mig. Det är så jävla orättvist. Killar hatar despotjejer. Det finns inget mer oattraktivt än desperata tjejer. Det är därför jag har varit så fullständigt oattraktiv i hela mitt liv. Därför träffar Beyonces låt där hon sjunger att killen skulle stänga av telefonen rätt i magen.

Lyd hennes råd, tjejer. Stäng av mobilen. Ni kan vara lugna, skulle han höra av sig så skulle han ragga upp er. Det är den bittra sanningen, tjejer.


Du ska stå med ryggen emot. Du ska le mot andra. Du ska inte förnedra dig. Du ska vara drottning. Det är då de kommer till dig. Sätt dig själv och din tid i det första rummet nån endaste gång. Take care!”

 

Av: Linda Skugge

Nummer 13/2008 CHIC


The week before Christmas.

Om precis en vecka vid den här tiden sitter man hos släkten och trycker i sig jullunch och bara ser fram emot en lugn och skön julafton. Man börjar överväga att masa sig ur stolen (om man vid det här laget har vuxit fast i) och kolla på Kalle Anka. Julafton är bara positiv, men veckan innan the C-day är inte att leka med.

 

För om 6 dagar ska julklapparna ligga så fridfullt under julgranen och man ska typ handla dem också sägs det. För varför kan det inte bara vara så lätt att man trycker in en beställningslista och skickar in den till ett företag som handlar dem och slår in dem och levererar julklapparna till den 22-23:e december. För det är så att jag nämligen inte har handlat en enda julklapp!Inte en enda liten endaste julklapp. För jag har inte tid, men jag fick tips ett hett tips och det var att köpa på internet, men kul att frakten nu vid jul är på 534 dagar och en halv så det blir det nog inte. Men det löser sig för jag kommer att stå där den 23:e december och trampa fötter med alla andra tidsoptimister! Dvs med ½ den svenska befolkningen. Jag längtar! ;)

puss


Yesterday everything felt great

Igår var det en sådan där fantastisk dag som man bara har längtat efter! :) 

Först var det sovmorgon för hela slanten och på det blev det ett långt och kul samtal med Bellan! VI snackade om allt mellan himmel och jord. Efter det drog jag löpet till jobbet. Typ sista minuten som vanligt. Ehe..ehe... Jag måste skärpa mig, men inte idag!

Sedan åkte jag in till Uppsala för att äta och gå på bio med en mycket speciell person! :) Maten blev intagen på bion, synd att hon i kassan frågade om vi hade mat? Men vi sa: "nej,nej tur att vi hann äta upp det på vägen" Jo tjena, äta upp det på vägen som att smuggla det under jackorna! Jag fick mig ett gott skratt där! Filmen vi såg på blev twilight som förutom att vara världens bästa film hade en viss karaktär som heter Edward Collen. Gott folk lägg det namnet på minnet! Han var helt otrolig och gjorde filmen ännu mer sevärd! Gå och se den och hittar ni ingen att se den med så är mitt nummer 07...2...6 ;)

Jag kom hem vid halv tio och då fick jag samtal från en viss Lydia! Vi tog en walk för att prata av oss och se om hur livet lekte! Det var jättemysigt! :)

Puss från en totalt-exalterad-som-i-happy-Carro!


RSS 2.0