090331

Dagen.

Jag var liite seg imorse. Delvis för att min kropp inte känner sig riktigt hundra sen helgen och att man har ställt fram klockan. Jag fattar inte varför man ska ställa fram klockan en söndag?! För människor gör saker på lördagen och dessa människor vill inte förlora en timme. Man kunde mer än gärna ställt tillbaks klockan 2 timmar. Men nu ställer man ju fram klockan, kan man inte göra det på natten mellan torsdagen och fredagen? Okej, nu har jag bittrat klart över det.

Idag var det först möta upp Åsa, eftersom vi skulle berätta och visa våra praktikplatser för varandra. Det var riktigt kul. Vid lunch åkte jag tillbaks till min praktik och lekte seriös. Åkte hem och somnade. Vaknade vid halv sex och var hungrig. Så jag och Sarah gick och åt middag tsm. Det var trevligt! Haha vi delade med oss av våran helg och nu har vi satt upp lite planer som snart ska genomföras! Hahaha på det säger jag bara!

Sen kollade jag på "Den rätte för Rosing". Kul att hon valde Hugo och kul att dom var fett snygga ihop! Hennes slutkommentar var: "Jag ler jättemycket men dt syns inte för mitt botox..." Stabiiilt.

Puusss!


Britney Spears - If u seek Amy


Fashion.


Hemma.

Jag kom hem vid 11-tiden, jag ville bara dra hem efter den här natten! Sarah till dej säger jag bara söderklass på det här!  Somnade halv sju gick upp åtta. jag och Jonna drog direkt när vi vaknade så vi satt och trängdes med alla andra som skulle hem/bort. Ehe..ehe.

När jag kom hem sprang jag in i duschen. Sen åt jag och sen la jag mig i min säng. Det finns inget bättre...nästan...än att få ligga i sin säng efter en mördarnatt!
Så jag vaknade för en stund sen och nu ska jag snart dra till jobbet! Det känns inte kul någonstans just nu. Men ni får ha en trevlig kväll!

Puss!<3

Soulmate.


Im alive, thank good!

Jaa. Herregud! Igår skulle jag och Jonna på fest i Fittja. Vi kommer till Huddinge där vi förar. Sen tänkte jag dra hem, men missade bussen. Så vi drog vidare till Tullinge där det var slagsmål. Det var 3-4 killar mot en skiitskraj kille som inte ens fattade vad han hade gjort. Såå jävla töntigt med folk som går på folk som delvis är yngre och sen 3-4 killar mot en. Sen kom förklaringen till varför de hade hoppat på honom... Anledningen till slagsmålet var att han hade dragit ut sin brud från en fest! Sshhiiit.

Sen drog de vidare till Fittja. Jag och Jonna var tvungna att följa med eftersom vi skulle sova över i där och jag hade missat mitt tåg. Så vi drog och käkade kebab. Gott! Sen drog vi till lägenhet som såg ut som ett slagfält under 2:a världskriget! Men vi började festa där. Som slutade i KAOS!

Fredagen

På dagen var det praktik. Yeayy! Sen blev det att åka till Upplandsväsby, för att träffa miss Emelie Andersson! Vi strosade lite i affärer och åt  middag på något cafè där emelie blev totalt stenblåst! Haha. Han frågade vad hon skulle ha att dricka till sin mat och då sa hon att hon ville ha vatten. Han svarade att dom inte hade vatten. Vilket är väldigt konstigt. Emelie kunde ju inte dricka något då eftersom hon inte är såå förtjust i läsk. Sen när hon skulle betala sa han att han inte tog emot 100:- lappar eller vad det var! Haha. x)

Det var iaf väldigt trevligt och sen åkte jag hem vid 7tiden då det blev att göra sig iordning inför Heat. Dom var helt okej! Jag träffade J så det var lite kul! Sen kollade jag och Sarah in KC`s nya del. Dom hade strippor vilket kändes lite weird. Men vissa tycker väl att det behövs! Annars var det helt ok.


Henok Achido and Sophia Somajo-Pusher


090326

Jag är lite seg i huvudet om jag ska vara ärlig, men det kommer inte att sätta stopp för dagens planer! :) Speciellt inte när det är jätteskönt väder!

Idag. Först ska typ ett par rörmockare komma hit. Party på dom. Sen ska jag åka in till Uppensala för att byta ett par skor. Sen blir det att åka till väsby för att träffa Jonna i think... :) Strosa lite ni vet. Sen ska jag ta tag i mitt s.k rum. jag behöver en karta för att hitta till tv`n. Stabiilt. En sak som jag skulle vilja ha är GPS på nycklarna. Då skulle man inte bli utelåst här inte, eller missa tåg för att nycklarna inte vill ligga där man själv vill att som ska ligga! ;)

Nu ska jag gå och äta frukost! Ha en niiice dag! :)

Riktigt trevligt.

Ja du Sarah East. Gårdagen var mycket trevlig! Det blev etage. Vi hade aldrig varit där, men det var riktigt trevligt. Folk körde kareoke och bara chillade. Detta var på nedervåningen. Sen på övervåningen var det lite mer party. Fast en skiitsjuk grej hände. Jag och Sarah står och ..... , en gubbe. (obeservera gubbe!) kommer fram och börjar snacka. Inge fel i det. 15 minuter senare och 3...... senare. Står han fortfarande och snackar.

Vissa människor blir ju typ helt totalt genom deppiga när dom dricker. Han var en sån. Så vi stod där i en kvart och lyssnade på död, död och ännu mera död! Sarah stod och lyssnade ganska seriöst,  och jag höll på och garva ihjääääl mig!!Ett par killar står bredvid och gör samma sak och det var den isbrytaren! ;)
 
Sen man måste känna sig ganska fejlad om man blir utslängd klockan halv 11 en onsdag kväll. Hehe.

Puss!

090325

Idag fyller Jennifer år så grattis till dig! <3

Om en  stund ska jag pinna hemåt och göra mig iordning inför kvällen. Jag och Sarah ska nämligen prova något nytt ställe. Det känns som att man kan people som sin egna kropp. ;) Det bli Bj eller etage. Hmm...
Nu ska jag gå och leka seriös!

Pusshej!<3


Ehm...okej. Normalt?

1) Nu sitter jag med Olivia. Det är ju så att vi har fixat lösnaglar, eller jag har fixat lösnaglar på henne. Då fick jag den dummaste iden ever! Jag tog dom största lösnaglarna i förpackningen, satte dom på mina stortår. Ehm...superlim+tånagel+superlim igen=NAGELN SITTER FAST!

Så nu sitter jag här med lösnaglar på mina tår. Ska gå om 30 minuter. Hem för att göra mig iordning inför kvällens aktiviteter. Jag kommer inte ens att komma in i mina skor med dom här klorna!

2) Jag var på teater idag. En replik i pjäsen skulle vara: "Min båt är fast, vi måste invänta nästa islossning!". Repliken blev: "Min båt är fast, vi måste invänta nästa ägglossning!".


Vilken är din favvo?






Thanks for the memories.

"Who does she think she is? If thats the worst you got, better put your fingers back to the keys. One night and one more time. Thanks for the memories!"

Kevin Rodolf feat. Lil Wayne


Ute: Offerkoftan Inne: Smilet

Scheeeenna babes!

Nu sitter man här, igen. Känner sig feting glad! Jag hoppas att Ni också är det! :)

Anledningen till detta glada är som så att...Igår kväll åkte offerkoftan på. Jag säger bara heltäckande offerkofta! Inte kul någonstans. Jag kände mig så jädra bitter. Gick och lade mig och sov. Vaknade uppp ännu bittrare. Min mami gick och hyrde en film och köpte godis. Det behövdes! Filmen blev "reservation road" som var sååå jädra fin/bra/underbar/vacker/djup/sorglig/perfekt! Sen åkte jag till Dellestrand. Kommer dit och vi kollar på "8 mile". Mycket trevligt!

Vi somnar och jag vaknar upp med nackont.
Inte lika trevligt. Jag säger bara att det började i söndagsmorse efter lördagens aktiviteter! Men jag kom sååå hårt i tid till praktiken! :D
Sen fick jag 45 minuters massage, av Janne the massör. Det var sååå skönt! Sen var det country/rock konsert med T. Han shejkade loss där! Kul! Sen drog jag till L och N. Fick fattiga riddare! Jag hörde halleluljakören för ett ögonblick!

Just nu sitter jag och lyssnar på Let it rock med Kevin Rudolf feat. Lil Wayne och kollar resten av veckan.
Onsdag: Praktik. Teater på teater Blanca. Leka med Fanny. Jobba.
Torsdag:
Stan med Jonna. Jobba.
Fredag: Praktik. Sarah och jag+H.E.A.T=sant(?)
Lördag: Jobba och Malinssarna.
Söndag: Jag har ingen aning...

Nu ska jag dra och lämna tillbaks filmen! <333

seriö[email protected]



 

Falska vs. Äkta vänner

falska vänner: Kallar dina föräldrar för Herr och Fru.
äkta vänner:
Kallar dina föräldrar mamma och pappa.

falska vänner: Löser ut dig från fängelset, och berättar att du gjort något dumt. 
äkta vänner: Sitter vid din sida och säger: "Det var verkligen dumt! Men fyfan va kul vi hade!"

falska vänner: Kommer aldrig få se dig gråta.
äkta vänner: Tar dig i sin famn, och gråter med dig.

falska vänner:
Lånar dina saker ett par dagar, sedan får du dom tillbaks. 
äkta vänner: Behåller skiten så länge att dom glömmer vem som äger sakerna.

falska vänner: Vet en del om dig. 
äkta vänner: Kan skriva en hel bok med direkta citat om dig. 

falska vänner: Vill förlåta dig om alla andra gör det. 
äkta vänner: Vill slå alla andra för att de har lämnat dig.

falska vänner:
Knackar på din dörr.
äkta vänner: Går in och säger : "Jag är hemma!" 

falska vänner: Är i ditt i liv ett tag. 
äkta vänner: Är en del av ditt liv för alltid.

falska vänner: Vill ta din drink i från dig när dom menar att du fått nog. 
äkta vänner: Vill titta på när du snublar över allt och säga drick upp resten.

falska vänner:
vill snacka skit tillbax till den personen som snackat skit om dig.
äkta vänner: Vill slå in tänderna på personen som snackat skit.

When you look me in the eyes


Fre, lör, sön

Jag och Malin har umgåtts tätt i helgen. Mycket niice! I fredags var det filmkväll med allt som ingår i det. I lördags, ja vad hände inte i lördags?! Det var b.la alkohol, människor, lyktdstolpar som tog en stor del av lördagkvällen, Linda Rosing hade var också med i diskussionerna på ett hörn. Don`t ask me why!

Igår var det chill för hela slanten. Vaknade upp hemma hos Malin med en inte så skön nackspärr och ett huvud som kändes lite för heavy. Till frukost blev det wook. Yummy! Sen popcorn och läsk till "Barnhemmet". Det var liksom desserten! ;) Jag säger bara Anna Skipper kom till mig! På kvällen var det kolla på Beck, som hade ett sjuuukt dåligt slut. Sen somnade jag...

Imorse hann jag med tåg och allt. Han duscha, göra mig iordning, fixa matlåda. I got skills! ;)

Ha en bra dag! <3

Should I stay or should I go?

Ja, det är ju frågan? Hur vet man när man ska stanna eller gå? Alla har ju stunder då man överväger olika saker! Om man ska stanna kvar i en vänskapsrealation, ett förhållande etc. Frågan som hela tiden ploppar upp i mitt huvud är om jag stanna eller gå iväg?

Svarta mjölkpaket?





Can you feel the stress?

Nu kom jag precis hem från mötet med LSS, duscha, klä mig, springa till O:et för att få skjuts till Uppensala.Sen hann jag springa in på flitiga fingrar och nu ska Kattis fixa min klänning. Så jag ge henne ritningen eller vad man kallar det?! Superkul.nu!

Helgen ska bli lugn har jag bestämt mig för och det är ju verkligen inte helt fel!
Fredag: Malin och malin och malin. Äta ute med familjen och the Debonnes.
Lördag: Jobba, sen.....?
Söndag: Träffa Kattis och planera klänningen till studenten! :D

Det som har hållt humöret uppe är att vädret är helt störtskönt och jag fick ett glatt sms från en viss person! :D

Pusss!

Maybe baby

Nu sitter man här, efter att precis ha kollat på "Dirrrrty Sexxxy Mooney". Det var jättebra, men jag är lite smått osäker på om det var sista avsnittet? :/ Isf sög slutet!

Imorgon blir det inte en dag att ropa hej för.
Jag ska lämna knifetown med 07.05 tåget. Sen ska jag på morgonmöte med min handledare, praktisera, hem, möte på the servicehus med Adele, kurs på LSS, springa till the O för att sen åka in till uppsala för att gå på VSB. Party på mig.

Ni som ska på the springparty ha det skojjj! <3

Tingeling goes Russia


Seriös.nu

Imorse vaknade jag upp hemma hos Ems. Trött. Vid halv sju åkte jag därifrån, kom hem, gick och lade mig och sov. Igen. Sen hörde jag att Tinge-linge-ling gruppen ska komma till the voice! Yeay! :D

När jag vaknade hade jag fått 12 sms från miss Dellestrand: "Vakna!!8)" Dagen har jag spenderat genom att ta det såå himla lugnt, tog ett bad vid halv ett kvisten, åt thai, läste tisdagar med Morris som är en riktigt bra bok. Sen ringde Lydia och vi bestämde att vi skulle vara lite smått hurtiga så det blev en promenad. Vädret ar ju helt underbart så man ska ju ta vara på det och man blir ju bara lycklig av det!

Just nu sitter jag med ett visst O och  lyssnar "Tinge-ling-tinge-ling-common-baby-shake-that-thing-from-the-globen-too-beijing-let-me-see-your-boobty-swing!"Det säger ju allt! x) Den hade ju lätt vunnit om det inte hade  varit ganska mycket mindre andra låtar i låten! Jag gav förslaget till Ems att hon skulle fixa låten och ge den till sina ryssar, eftersom hon lämnar landet i en vecka för att dra to Russia!

Ha en trevlig kväll!


Godmorgon, godmiddag och gòkväll!

Kul att jag kom hem. Slocknade pga att min mage is killing me (not) tenderly . Vaknade.Missade det tåg jag skulle till Ems med. Shhiiit happens!
Idag har det varit praktik. Kul. Om en stund ska jag till Emelie, men först måste jag till ica och handla och hämta ut min pollypåse! ;) Haha.

Puss

Är du förhållandetypen? Hmm...



Flo-rida feat. Kesha.


Söndag-söndag.

Söndag: Kommer hem halv sex (morgon). Går upp halv åtta.(också morgon). Konfirmationsledare mellan halv tio och fyra. Powernappar. Vara social.
Måndag: Praktik, jobbar till 23.00. Vilse på servicehuset. Hemma: 23.45.
Tisdag: Praktik, Fanny, familjen och vara social.
Onsdag: Försover sig. Lunchdate med Malisarna. Stan. O:et.
Torsdag: Praktik. Vara med O:et. Leka med Dellestrand.
Fredag: Praktik. Vara med Dellestrand, Ljungberg och mig själv. Utgång: People.
Lördag: Flitiga Fingrar. Fest i Sthlm med Lydia, Mirjam, Amanda(?).
Söndag: Döööööö! Sen jobba 19-23.

Puss!


You spinn my head right round...

right round! Kul att man försov sig imorse. Fast den där extra timmen att sova var värd att få för att missa "människor i behov av stöd"-kursen.

Jag åkte in till stan och mötte upp Dellestrand, Ljungberg och Bellander. Vi drog till cupido, där några välbekanta ansikten också vistade sig. Sen blev det stan och jag och dellestrand köpte lösnaglar. haha. Undrar hur det kommer att bli?! ;)

Puss!


Tjejmiddag och kung carl



                                                            
                  






Vimmelbild nr 10516

Playdate. Dinnerdate.

Nu har jag jobbat färdigt för den här veckan! Och om några minuter blir det playdate med Vilda. Jag köpte ett par skitsnygga tallrikar idag. Jag vet jag är redo att snacka pension, men dom var verkligen skiitfräscha!

När jag har playat klart med Vilda blir det att göra sig iordning inför kvällens aktiviteter. På schemat ikväll är det dinnerdate på schemat, med mig och ett par andra människor! Trevligt är ordet för det! ;)

Hoppas att ni får en rikitgt trevlig löördag kväll! Love<3









Lick my label.


Kings of Leon


Mr.Jackson what do you think?

Michael Jackson ska ju göra 10 spelningar i juni 2009. För detta spektakel får han 650 miljoner kr. Då tänkte jag att om han och jag byter lite. Jag gör 10 spelningar plus 650 milj. Han har sommarlov minus 650 milj.

Eller om han gör 5 spelningar och jag 5. Sen splittar vi på det. Båda går med vinst. Vad sägs? :D

Yesterday morning was bad to the bones

Duschar.Klär mig. Kollar klockan som visar 08.30. Svär lite över att jag kommer missa tåget.Sätter på mig ytterkläder. Packar väskan. Springer ut låser. Springer mot tåget. 10 meter senare.Mobilen och väskan är hemma. Svär lite till. Springer tillbaks. Låser upp. Hämtar mobilen. Snubblar på ett lock. Kanar ut genom hallen. Landar på golvet.Gör illa handen. Flyger upp. Låser dörren. Slår Johan Wissmans rekord på 100m. (om han nu skulle springa 100m.) Sitter på tåget. Men vart är väskan?

Sovit gott?

Jag kan ju säga att jag har sovit helt underbart gott. Det känns som jag har sovit i 20 h istället för mina back-to-the-reality-timmar som är 5. Jag undrar hur det kan bli så att det känns som man får sova jättelänge ibland när man har sovit en kort stund? Och när man har sovit länge kan vara skittrött?

Idag blir det praktik (undrar om han från igår kommer tillbaks?) och fira my littlebrother som fyllde 9:e i tisdags! På kvällen lagom till lets dance blir det besök från Väsby! :) kanonkul. Nu ska jag ta och göra mig irodning!

Ha det bra!<3

                                                                              


 

Äntligen hemma baby!

Nu är jag hemma, aj,aj. Dagen har varit fylld av; praktik, Fanny, mat, affärer. Jätteroligt! Och jag gjorde värsta fynden på bla Make Up Store! Kvällen vet jag inte om den kommer att bli lika kul för jag har lovat att hjälpa mamma att städa! Det känns som att jag drog det kortaste strået...

Men det kanske blir kul vem vet?! Mina förhoppningar är inte så höga, för sen när blev städning kul?!

Det hände en jättekul grej idag!
På min praktik jobbar jag med människor som är i behov av stöd... På min fikarast så hör jag hur någon börjar ropa: "Håll käften! Håll käften!" Jag fortsätter att drick mitt te. Sen börjar denna människa som är så fruktansvärt lik Robert Gustavsson banka med stolen i golvet. Jag blev ganska nervös, men en äldre dam kom in. Då säger "Robert Gustavsson"Håll käften! En taaaant!"  Han springer iväg och honom såg jag inte mer... Själv höll man på att tappa tekoppen!

Puss<3




Godmorgon!

Nu sitter man med temuggen och tisdagar med Morris i högsta hugg och lyssnar på the voie som går i bakgrunden.
Idag blir det: praktisera, vara med fanny och sen vara lite seriös (plugga). Jag tror att det kommer bli en riktigt bra dag! Jag fick höra av O:et att hon hade gjort ett practical joke på en person som jag känner lite vagt. Haha!

Det var som när jag Sarah och Mikaela körde smsroulette för ett par veckor sedan! x)

Ha en underbar dag! <3

Goodnight lovers!

Nu ska jag hem ifrån O:et, efter en riktigt trevlig kväll. Nästa sak på att göra listan är att; springa hem, snacka ihop mig med Fanny om morgondagen, städa mitt rum (för 1000:e gången!) , plugga och hetsäta min pollypåse! Jag hoppas att eran har varit lika kul om inte roligare! :)

Jag kollade igenom min kalender och räknade ut att jag ska jobba 77 h. i april exkl. heltidsstudier. Määäh!

Pusss!


Carros fetisch...

....It`s not sexy at all om jag säger så! Det går till på så vis att du öppnar samma låt två gånger t.ex som här på bloggen. När du gjort det sätter du på ena låten före och sen ska du nu försöka synka låtarna! Haha! Prova själv!


Put me back to the ground again.

Jag kom hem precis och det tack vare att jag sprang som en jag vet inte vad för att hinna med tåget. Imorse var jag så nära på att stänga av väckarklockan för att "råka" försova mig...Men jag gjorde inte det och detta resulterade i en väldigt bra dag! Inget speciellt har hänt, men allt bara flyter på! Det är sådana dagar man vill ha hela tiden; att allt bara flyter på. Som timon och pumba "Hakkuna mattata" (inga bekymmer)  Jag hoppas att ni också haft en bra dag!

Om en stund ska jag till the O. Kvällen kommer att bestå av Olivia, Olivia och lite mer Olivia. :) Sen kommer det att vara lite inslag av Dirty Sexy Money och en pollypåse. Ha en trevligt kväll!

Pussshej!

U2 släpper nytt...

....Om ett år släpper U2 nytt. Skivan ska heta "No line on the horizon"
....Carl Philip och Emma har gjort slut.
....Michael Jackson gör comeback i sommar.
....Britney Spears comeback ägde rum igår och hon gjorde 25 klädbyten.
....Michelle Obama hyllar Beyonce, eftersom hon anser att Beyonce är en bra förebild för hennes och Baracks döttrar.

Puss!

"I ett vägskäl i ditt liv..."



Jag har svårt för Darin, men detta var faktiskt skört och fint.

Snart i mina ägor! Can`t wait.


Beyonce (Lisa Lavie) - Halo


Flaws and all

Idag började jag min nya praktik, det blev på en dagtids verksamhet. Mycket roligt. Underbara människor! Desas människor lever verkligen i nuet och är inte rädda för att ställa "dumma frågor". De är sig själva hela tiden! Det är starkt och de vet liksom inte hur man spelar någon annan.

Om en stund ska jag gå och handla någon ny legogrej som min lillebror vill ha i födelsedagspresent! Kul att lego är svindyrt!

Men iaf denna vecka blir det detta:
Måndag: Barnvakt, praktik, plugga.
Tisdag: Praktik, plugga, jobbmöte på LSS
Onsdag: skola, jobba, plugga
Torsdag: praktik, jobba,plugga
Fredag: Ut med Malinx3 , praktik
Lördag: Fest i Sthlm/aja,fanny och en till tjej/vara med emelie.
Söndag: Plugga

Puss!




28 februari - People Uppsala Tensta






28 februari - Adam Tensta

 











Godmorgon eller godmiddag?Välj själv!

Imorse var man inte så jädra kaxig, seg i kroppen och allmänt trött. Jag och Sarah kom hem vid tvåtiden och slocknade vid halvfyratiden... Det heta samtalsämnet var Adam Tensta himself. Vi såg honom live och stod längst fram och han var sketabra! Hans skiva säger jag bara ska hamna i mina ägor! ;)

Vi tog massor bilder och filmade, jag lägger upp det lite senare, eftersom de ligger på Sarahs kamera.

Men iaf så vaknade jag av "do i look like i sell drugs?" Det var alltså Sarahs mobil som ringde tjugo över sju. Låten som surrade i mitt huvud var "killing me softly with..."
Vi gick till tåget som tydligen inte ville vänta på oss... :S När jag kom hem somnade jag i soffan till söndagsmorgon på kanal 4. Och jag vaknade till ett helt annat program halv fem. Kul att jag inte kommer kunna somna inatt! Men om jag ska slutsumera denna helg så får den 4 av 5 toasters. ;)

Om en stund ska jag gå och handla mat och något till beck och gossip girl!

Puss!

RSS 2.0